Filtrera Hotell

Pris: 309-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Belfast

Hitta de bästa hotellen i Belfast, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 33 hotell i Belfast. Inga hotell har filtrerats bort!
från 309kr.

Det mycket billigahotellet Travelodge Belfast Central finns inom kort avstånd till en mängd topprestauranger i Belfast. Hotellet har två stjärnor i klass och påträffas nära Grand Opera House med en pirslapp från 309 svenska kronor per natt.

från 314kr.

Efterfrågade attraktioner som Botanic Gardens och Queens Film Theatre påträffar ni en kort promenad från detta tvåstjärniga hotell. Från 314 svenska kronor per natt kan ni få ett rum på det mycket billiga Queens University Belfast - Elms Village nära Ulster Museum i Belfast.

från 331kr.

Camera House - Guest house är ett populärt hotell med flera tillfredställda gäster sedan tidigare och finns nära Queen's University of Belfast. Det populära hotellet har 3 stjärnor i klass och det tillhör de absolut billigaste hotellen.

från 380kr.

Springfield B&B, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som ligger nära sevärdheterna Grand Opera House och Shankill Road. Det är i Belfast (Centrala Belfast) utmed gatan Springfield Road som hotellet hittas.

från 380kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som ligger ganska nära välbesökta turistattraktionerna City Hall och Shankill Road. Hotel Ibis Belfast City Centre påträffas nära Belfasts stadshus och är ett mycket billigt hotell där rummen kostar från 380 kronor per natt.

från 380kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är extremt billigt och ligger nära Grand Opera House med hotellrum som är försedda med standardutrustning. Days Hotel Belfast är namnet på hotellet och det går att lägga beslag på ett rum från 380 kr när det inte är högsäsong.

från 380kr.

Det är från 380 svenska kronor och uppåt som du hittar på det trestjärniga hotellet Ballinderry Inn. Boendet är mycket billigt och du hittar det i Lisburn i Belfast.

från 390kr.

På Hotel Ibis Belfast Queens Quarter bor ni billigt och har inte långt till en hel del omtyckta matställen i Belfast. Detta hotell har tre stjärnor i hotellstandard och du hittar det nära Queen's University of Belfast med en pirslapp från 390 kr för en natt.

från 390kr.

Evelyn's B&B är ett hotell med 3 stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Detta hotell anses vara billigt och hotellets rum har det vanligaste.

från 390kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och är byggt nära Queen's University of Belfast där hotellets rum har det mest nödvändiga. På Greenmount Bed & Breakfast kan du få tag på ett rum från 390 riksdaler.

från 414kr.

Nära St. Anne's Cathedral stöter du på detta billiga hotell som är trestjärnigt och där rummen är försedda med det mest väsentliga. På hotellet Ramada Encore Belfast City Centre är det möjligt att under lågsäsong få hotellrum från 414 kr.

från 419kr.

Nära Belfast Castle hittar du hotellet Sleepy Cedars vilket har en trestjärnig standard. Boendet är byggt vid vägen Cedar Avenue och med ett lågt pris från 419kr per natt.

från 445kr.

Om faciliteter som är det vanligaste är ett måste så kan kanske Admiral's Ocean Inn vara hotellet för er med en kostnad från 445 SEK per natt. Detta hotell stöter ni på nära Moose Point State Park i Belfast och har en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 482kr.

Holiday Inn Express Belfast är ett populärt hotell med tre stjärnor och väldigt många nöjda gäster. Det är nära Queen's University of Belfast längs med gatan University Street som ni hittar detta boende.

från 487kr.

Detta hotell stöter du på nära Balmoral Golf Club, har 2 stjärnor i standard och hotellets rum har inte mer än det enklaste. Detta hotells namn är Failte och ni kan få tag på ett hotellrum för 487 kr.

Alternativa resmål...

Om Belfast

Belfast är både huvudstad och den största staden i Nordirland. Belfast har en mycket spännande historia, bland annat var det här Titanic byggdes. Den som besöker Belfast har mycket att se! Här finns ett pulserande nattliv med storslagna nattklubbar, trendiga barer och klassiskt irländska pubar.

För dig som turist är det kanske just dessa små pubar som är mest värda ett besök, här finns en helt unik atmosfär och en otrolig gästvänlighet. Pubarna är verkligen inte svåra att hitta utan finns utslängda över så gott som hela Belfast.

Här finns också en hel del intressanta och byggnader för den som är intresserad utav historia och arkitektur, eller bara för den som tycker om att titta på vackra byggnader. Några utav dessa byggnader är Belfast City Hall, The Grand Opera House, Queen’s University and Belfast Castle.

Den som besöker Belfast på grund utav intresse för Titanic behöver heller inte bli besviken här finns en hel del museum och turer där du kan lära dig allt som går att veta om Titanic.

Det finns flera billiga hotell att boka i Belfast, så du behöver inte oroa dig för att inte ha någonstans att bo när du besöker staden. Hotellen ligger utslängda lite här och var i stadens centrum men också utanför city. Priserna på hotellen varierar en del, men de flesta är riktigt billiga. Genomsnittspriset ligger på en dryg tusenlapp per natt, men det går att söka och hitta ännu billigare hotell.

Hotellkarta för Belfast

Karta över Belfast med hotell