Filtrera Hotell

Pris: 118-1003 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Liverpool

Hitta de bästa hotellen i Liverpool, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 61 hotell i Liverpool. Inga hotell har filtrerats bort!
från 118kr.

Ganska nära turistattraktionerna Liverpool Anglican Cathedral och The Beatles Story hittar du hotellet Hatters Hostel Liverpool som är beläget nära Liverpool ONE. Boendet är bland de billigaste du kan boka och har en klass på tre stjärnor.

från 244kr.

Du har inte långt till några stycken välbesökta sevärdheter som Liverpool Anglican Cathedral och World Museum från hotellet Lord Nelson Hotel. Detta hotell finnes vid Hotham St i Liverpool och har en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 244kr.

Nära Liverpool ONE och nära sevärdheterna Metropolitan Cathedral of Christ the King och Williamson Tunnels Heritage Centre finner du Liverpool Lodge. Hotellet har en 2-stjärnig standard och hör till de billigaste valen du kan finna i Liverpool.

från 268kr.

Med ett prisvärt hotell och en standard på 4 stjärnor har du inte långt till de välbesökta turistattraktionerna Liverpool Anglican Cathedral och The Beatles Story. Med hotellrum från 268 kronor är Roscoe House by The Roscoe Collection mycket billigt med en schyst placering nära Liverpool ONE.

från 283kr.

Det är från priset 283 kr och uppåt som du finner på det tvåstjärniga hotellet Regent Maritime Hotel. Boendet är extremt billigt och du stöter på det nära Anfield Road-stadion i Liverpool.

från 293kr.

Liverpool Gateway B&B är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellet är synnerligen billigt och rummen är rustade med det mest viktiga.

från 312kr.

Super 8 Motel Liverpool Clay är ett tvåstjärnigt hotell med priser från 312 svenska kronor per natt. Det väldigt billiga hotellet ligger i Liverpool.

från 317kr.

Detta trestjärniga hotell är mycket billigt och påträffas nära Aintree där hotellrummen har det vanligaste. The Park Hotel är namnet på boendet och du kan teckna ett rum på hotellet för 317 kronor under lågsäsong.

från 317kr.

Marlborough Hotel är ett väldigt billigt hotell i Liverpool med en mängd populära matställen inom kort avstånd. Det är i Liverpool som detta trestjärniga hotell hittas med rum från 317 svenska kronor.

från 323kr.

Hotellet Campanile Liverpool har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Boendet är väldigt billigt och rummen är utrustade med det enklaste.

från 341kr.

Cocoon @ the International Inn är ett mycket billigt hotell i Liverpool med många verkligen bra restauranger inom kort avstånd. Det är nära Liverpool ONE som detta 4-stjärniga hotell finnes med rum från 341 SEK.

från 349kr.

Merseyside Maritime Museum och The Beatles Story är efterfrågade turistattraktioner som du påträffar inte långt ifrån detta 3-stjärniga logi. Från 349 kr per dygn kan ni få ett rum på det extremt billiga Sir Thomas Hotel nära Liverpool ONE.

från 350kr.

Base2stay Liverpool är ett beundrat hotell med en mångfald nöjda hotellgäster och finns nära Liverpool ONE. Detta boendes klass är på 3 stjärnor och hör till de billiga alternativen.

från 357kr.

Knights Inn Syracuse/Liverpool är ett väldigt billigt hotell med de viktigaste faciliteterna. Boendet är enstjärnigt och ni finner det utmed Electronics Pkwy nära Onondaga Lake Park.

från 361kr.

Detta tvåstjärniga hotell är billigt och finnes nära Onondaga Lake Park där rummen har det mest huvudsakliga. Detta boendes namn är Super 8 Liverpool/Syracuse Area och det går att beställa ett hotellrum för 361 kr per natt.

Alternativa resmål...

Om Liverpool

Liverpool är en storstad i nordvästra England. Det här är verkligen en stad för alla, den som är intresserad utav fotboll kommer garanterat att ha mycket att göra i Liverpool, härifrån kommer nämligen både Liverpool FC och Everton FC. Liverpool är sannerligen en fotbollsstad och att båda dessa topplag kommer ifrån samma stad orsakar en hel del vilda diskussioner på pubarna runt om i staden.

Men Liverpool är inte bara känt för fotboll och sport utan även för sin musik, detta är även hemstaden för bandet som är “större än Jesus” the Beatles. Att vara ett Beatles-fan och inte besöka Liverpool är ett stort misstag. Här finns det både museum och organiserade rundvandringar som tar dig runt genom bandets liv i Liverpool. Liverpool bjuder också på en hel del konst, staden har ett stort antal museum med verk utav konstnärer som Hockney, Degas, Turner and Rembrandt, svårt att missa för en sann konstälskare.

Det finns även en hel del hotell i Liverpool för den som planerar att besöka staden. Många av hotellen ligger riktigt centralt, men för den som föredrar att boka och bo en bit utanför storstadslivet finns det även alternativ längre utanför city. Priserna på hotellen varierar en hel del beroende på vilken typ av hotell du föredrar att söka och bo på. De billigaste hotellen kostar ungefär 1500 per natt. Priserna är ungefär de samma utanför Liverpool, men här finns det större chans att hitta ett riktigt billigt hotell.

Hotellkarta för Liverpool

Karta över Liverpool med hotell