Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 16-30 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 357kr.

Det väldigt billiga hotellet Hampstead Britannia Hotel har ett pris från 357 kronor per rum och har bekvämligheter som är standardutrustning. Du stöter på detta hotell i London (Camden) med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 357kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Natural History Museum och Victoria and Albert Museum stöter du på Kensington Town House, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att glömma kvalitén. Det är på gatan Hogarth Road Earls Court nära Earl's Court Exhibition Centre som du finner detta hotell.

från 365kr.

På Queens Park Hotel bor du extremt billigt och har nära till många populära matställen i London. Detta boende har tre stjärnor i klass och påträffas nära Kensington Gardens med ett pris från 365 kronor per dygn.

från 369kr.

På det väldigt billiga hotellet Days Inn London får du tillträde till bekvämligheter som bl.a. pool (utomhus), gym och bar till en kostnad från 369 kronor. Det är nära White Oaks shoppinggalleria i London som du stöter på detta tvåstjärniga logi.

från 374kr.

Det 1-stjärniga hotellet Super 8 London ON är utformat för företag och ni påträffar det på Wellington Road. Du kan bli en hotellgäst från 374 kr och det finns exempelvis konferenssal och företagscenter att boka.

från 375kr.

Detta väldigt billiga hotell är beläget i London, har 2 stjärnor och hotellets rum har inte mer än det enklaste. Super 8 Motel - London är namnet på hotellet och det är möjligt att teckna ett hotellrum från 375 kronor under lågsäsong.

från 380kr.

Det 3-stjärniga hotellet Rising Sun Hotel har hotellrum till priser från 380 svenska kronor per natt. Boendet är väldigt billigt och ni finner det nära Northwick-parken i London.

från 380kr.

Med ett kort avstånd till flera populära restauranger i London är det extremt billiga Central Park Hotel ett attraktivt hotell. Hotellet har 3 stjärnor i standard och hittas nära Kensington Gardens med en pirslapp från 380 SEK per dygn.

från 380kr.

Detta hotell är extremt billigt, har 3 stjärnor, är stationerat i Hayes och har hotellrum furnerade med det mest väsentliga. På Holiday Inn Heathrow Ariel är det möjligt att boka ett rum för 380 kr som billigast.

från 380kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är mycket billigt och hittas nära flygplatsen med hotellrum som är försedda med det enklaste. På Ibis London Heathrow Airport går det att få rum på hotellet för 380 riksdaler.

från 380kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som är mycket billigt och är beläget nära Stockley-parken med hotellrum som är försedda med standardutrustning. På Apple House Guest House Heathrow Airport kan du boka ett hotellrum för 380 kr som billigast.

från 380kr.

Med ett kort avstånd till många omtyckta restauranger i London är det väldigt billiga Ambassadors Hotel ett lämpligt hotell. Hotellrummen kostar från 380 svenska kronor och det är nära Earl's Court Exhibition Centre som man du hittar detta 3-stjärniga boende.

från 380kr.

På De Vere Venues Denham Grove finner du bar, bastu och restaurang och en standard på fyra stjärnor. Detta boende är billigare än de flesta hotell och rummen är rustade med standardutrustning.

från 390kr.

The Chippenham Hotel, ett hotell som anses vara mycket billigt och har bekvämligheter som bara anses vara standard. Detta hotell är tvåstjärnigt och ni finner det längs gatan Shirland Road Maida Hill i London (Little Venice).

från 390kr.

Annexe Rooms är ett trestjärnigt hotell med en kostnad från 390 kr per dygn. Detta hotell bedöms vara billigare än de flesta hotell och ni stöter på det i London (Norra London).

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell