Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 31-45 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 390kr.

Hotellet Lodge NW2 hittar du i London (Norra London) med en standard på 2 stjärnor. Boendet ligger på vägen Ivy Road Willesden Green och hör till de absolut mest överkomliga i London.

från 398kr.

Många omtyckta matställen i London ligger inom ett kort avstånd till det väldigt billiga hotellet City Continental Kensington London. Det är nära Earl's Court Exhibition Centre som detta 3-stjärniga boende ligger med rum från 398 svenska kronor.

från 398kr.

Inte långt bort från turistattraktionerna Albert Memorial och Hyde Park ligger ett trestjärnigt hotell vid namn Alexandra Hotel som anses vara vardagligt utan att förkasta kvalitén. Det är på gatan Sussex Gardens Hyde Park nära Kensington Gardens som du påträffar hotellet.

från 398kr.

Nära sevärdheterna Buckingham Palace och St. James's Park påträffas ett trestjärnigt hotell vid namn Airways Hotel Victoria London som är enkelt utan att avvisa kvalitén. Du hittar detta hotell längs med gatan St Georges Drive nära Victoria Palace Theatre.

från 399kr.

Tvåstjärniga hotellet Palace Court Hotel är beläget nära Portobello Road Market i London. Boendet är beläget på gatan Princes Square och det hör absolut till de mest billiga boendena i staden.

från 401kr.

Passa på och träna med träningslokalen på det trestjärniga Ramada Inn London under tiden du ej kopplar av i London. Utrustningen i de mycket billiga rummen är det viktigaste, och de har en prislapp från 401 kronor per natt.

från 401kr.

Detta tvåstjärniga hotell är väldigt billigt och finns nära White Oaks shoppinggalleria där hotellets rum har standardutrustning. På hotellet Travelodge London South kan ni under lågsäsong beställa ett rum för 401 SEK.

från 403kr.

Välbesökta turistattraktioner som Billy Elliot och St. James's Park hittar ni inte långt ifrån detta 1-stjärniga hotell. Det är nära Buckingham Palace i London som du finner Belgravia Mews Hotel, ett mycket billigt boende med rum från 403 kronor.

från 406kr.

Detta trestjärniga hotell är väldigt billigt och är byggt nära Kensington Palace där hotellets rum har det vanligaste. Bayswater Inn är hotellets namn och du kan beställa hotellrum från 406 kronor per natt.

från 406kr.

På det väldigt billiga hotellet National Hotel får du möjligheten att nyttja bekvämligheter som är standardutrustning till ett pris från 406 svenska kronor. Detta boende stöter du på i London (Haringey) och har en standard på 2 stjärnor.

från 406kr.

Hotellet Ravna Gora Hotel- B&B finnes bara en bit från sevärdheterna Notting Hill, Westfield London och Museum of Brands, Packaging and Advertising. Hotellet har en tvåstjärnig klass och det är absolut bland de mest billiga i London.

från 406kr.

Välbesökta attraktioner som Westminster Abbey och Houses of Parliament ligger inte långt borta från boendet Corbigoe Hotel. Detta logi är tvåstjärnigt och ni finner det i London intill gatan Belgrave Road Victoria.

från 409kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är väldigt billigt och är beläget nära flygplatsen med rum som är utrustade med det vanligaste. Hotellets namn är Holiday Inn London Heathrow och du kan boka ett rum från 409 SEK per dygn.

från 414kr.

Detta mycket billiga hotell finns nära flygplatsen, har 3 stjärnor i standard och rummen har inte mer än standardutrustning. Det går att boka ett rum för 414 SEK på hotellet Premier Inn Heathrow.

från 417kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på tre stjärnor i London (Newham) och rum med standardutrustning du kan tros vara i behov av. På Grove Guest House kan ni boka ett rum på hotellet för 417 riksdaler.

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell