Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 526-534 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 3260kr.

Detta lyxhotell med namnet The Goring påträffar du utmed Beeston Place nära Buckingham Palace. Under din underbara vistelse på lyxhotellet kan ni få tillgång till lyxiga bekvämligheter som bland annat lyxfaciliteter.

från 3398kr.

Nära Marble Arch finnes det eleganta lyxhotellet 47 Park Street - Grand Residences by Marriott vilket har en femstjärnig standard. Detta hotell ligger på Park Street Mayfair och anses absolut inte höra till de billigaste hotellen.

från 3503kr.

Ett populärt lyxhotell är St James's Hotel & Club som du finner nära Buckingham Palace och har en mångfald belåtna gäster sedan tidigare. Standarden är 5-stjärnig för hotellet och med en kostnad från 3503kr för ett rum tillhör det inte de billigaste hotellen i London.

från 3521kr.

Det lyxiga hotellet 130 Queen's Gate Apartments är byggt nära Royal Albert Hall på Queen's Gate Kensington. Under din fantastiska tid på lyxhotellet kan ni njuta av lyxfaciliteter som till exempel lyxfaciliteter.

från 3892kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt lyxhotell som är omtyckt av tidigare hotellgäster så kan möjligtvis det femstjärniga 51 Buckingham Gate, Taj Suites and Residences vara för er. Hotellet är stationerat nära Buckingham Palace på gatan Buckingham Gate i London.

från 4014kr.

Spahotellet The Lanesborough, a St. Regis Hotel är ett lyxigt och harmoniskt boende med faciliteter som gym, massagebehandling och spa. Det är nära Buckingham Palace längs med vägen Hyde Park Corner som du hittar detta femstjärniga spahotell.

från 4281kr.

Nära Harrod's finner ni lyxhotellet Bulgari Hotel & Residences, byggt vid Knightsbridge. Hotellet är perfekt för dig som vill ha en lyxigare vistelse med bl.a. gym och bastu.

från 4379kr.

Efterfrågade sevärdheter som St. James's Park och Hyde Park ligger en bit bort från boendet Four Seasons Hotel London at Park Lane. Detta hotell finns längs med Hamilton Place Park Lane i London och har en klass på 5 stjärnor.

från 4379kr.

Detta är ett 5-stjärnigt boende som ligger ganska nära omtyckta turistattraktionerna Victoria and Albert Museum och Natural History Museum. Från 4379 kr kan du få rum på The Milestone Hotel nära Royal Albert Hall i London.

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell