Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 46-60 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 419kr.

Det trestjärniga hotellet 1 Lexham Gardens Hotel anses vara prisvärt och ligger en bit ifrån turistattraktionerna Natural History Museum och Victoria and Albert Museum. Hotellet finns nära Earl's Court Exhibition Centre längs med vägen Lexham Gardens Earls Court Kensington.

från 419kr.

Detta tvåstjärniga hotell är mycket billigt och är byggt i stadens centrum där hotellrummen har det enklaste. Hotellets namn är Quality Inn London och det är möjligt att boka ett rum för 419 kr.

från 429kr.

Många populära restauranger i London påträffas nära det extremt billiga hotellet Pembridge Palace Hotel. Rummen har priser från 429 kronor per natt och det är nära Portobello Road Market som man ni hittar detta 3-stjärniga boende.

från 430kr.

Lord Jim Hotel är ett hotellboende som finns nära Earl's Court Exhibition Centre och inte långt ifrån sevärdheterna Chelsea Football Club och Natural History Museum. Med en standard på 2 stjärnor betraktas boendet vara mycket billigt.

från 433kr.

Träna med gymmet på det 2-stjärniga Baymont London KY under tiden ni ej njuter av London. Hotellets rum är väldigt billiga och ligger från 433 kronor per dygn med det man förväntar sig av hotellrum.

från 434kr.

Med en tvåstjärnig klass finner ni rum från 434 kronor på hotellet London Executive Suites. Detta boende tros vara väldigt billigt och du stöter på det nära Citi Plaza Mall i London.

från 438kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är ibis Styles London Leyton ett läckert och mycket billigt hotell med rum från 438 svenska kronor och uppåt. Boendet har 3 stjärnor som standard och är beläget i London (Leyton).

från 438kr.

Ibis London Thurrock M25, ett tvåstjärnigt hotell i London i Grays (West Thurrock). Boendet finnes vid gatan Western Ave West Thurrock och med ett pris från 438 kronor per rum är det absolut inte ett dyrt hotell.

från 439kr.

Hotellet Econo Lodge London är byggt nära Banting House med en två standard. Ni finner det beläget jämte York St och hör till de billigaste alternativen ni kan få tag på i London.

från 441kr.

Detta är ett 2-stjärnigt boende som finns nära populära sevärdheterna Hyde Park och Wallace Collection. Från 441 SEK per dygn kan du få ett hotellrum på det billiga Lincoln House Hotel nära Marble Arch i London.

från 446kr.

Det fyrstjärniga hotellet The Britannia International Hotel London är utformat för företag och du finner det längs Marsh Wall. Här företagsbekvämligheter som större konferensrum, konferensrum m.fl. och med ett pris från 446 kronor.

från 446kr.

Norfolk Plaza Hotel är ett hotell som finns i London (City of Westminster) och inte långt bort från sevärdheterna Kensington Gardens och Hyde Park. Detta hotell är mycket billigt och med en klass på 3 stjärnor.

från 446kr.

Flera omtyckta matställen i London ligger nära det billiga hotellet Oxford Hotel. Boendet har 3 stjärnor i standard och ni stöter på det nära Kensington Gardens med en kostad från 446 SEK för ett rum.

från 446kr.

På det billiga hotellet Charlies Hotel - B&B får ni tillgång till bekvämligheter som är standardutrustning till ett pris från 446 kr. Detta hotell har en standard på två stjärnor och finns i London (Norra London).

från 446kr.

Ni har nära till ett stort antal välbesökta attraktioner som St. James's Park och Churchill War Rooms från hotellet Wellington Hotel. Det är i London vid Vincent Square som ni finner detta tvåstjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell