Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 61-75 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 446kr.

Med behaglig övernattning och en standard på 3 stjärnor har ni inte långt till de välbesökta sevärdheterna Matilda the Musical och Tower Bridge. Det är nära Tower of London som du hittar City Hotel, ett billigt boende med pris från 446 SEK.

från 447kr.

Boka Hotel är ett billigt hotell i London med åtskilliga populära restauranger inom kort avstånd. Det är nära Earl's Court Exhibition Centre som detta 2-stjärniga boende påträffas med rum från 447 svenska kronor.

från 448kr.

På Leisure Inn Hotel bor ni billigt och har mycket nära till en mängd omtyckta restauranger i London. Hotellrummen har priser från 448 svenska kronor per dygn och det är nära Kensington Gardens som du ni hittar detta 2-stjärniga boende.

från 449kr.

Med ett kort gångavstånd till en hel del populära restauranger i London är det billiga Central House Hotel Victoria ett bra hotell. Hotellrummen har ett pris från 449 svenska kronor och det är nära Victoria Palace Theatre som man du finner detta 3-stjärniga hotell.

från 451kr.

På det billiga hotellet Econo Lodge London får ni möjligheten att utnyttja faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 451 kronor. Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och är byggt i stadens centrum i London.

från 451kr.

Det billiga hotellet Red Roof Inn London I-75 kostar från 451 svenska kronor per hotellrum och har faciliteter som är standardutrustning. Hotellet har en tvåstjärnig standard och är byggt i stadens centrum i London.

från 457kr.

Nära Portobello Road Market och inte långt från sevärdheterna Museum of Brands, Packaging and Advertising och Notting Hill finner ni Wedgewood Hotel. Det är ett tvåstjärnigt hotell och är ett väldigt billigt boende med ett pris på 457 kr per natt.

från 458kr.

Det billiga hotellet The Black Lion har främst det mest huvudsakliga utbudet av faciliteter. Detta hotell är 3-stjärnigt och du hittar det vid Kilburn High Road Kilburn Hampstead i London (Kilburn).

från 458kr.

Det billigahotellet St. Joseph Hotel är byggt inom kort avstånd till en mängd topprestauranger i London. Hotellet har 3 stjärnor i klass och finns nära Earl's Court Exhibition Centre med priser från 458 svenska kronor per natt.

från 467kr.

Castle Bar är ett tvåstjärnigt hotell med ett pris från 467 SEK per natt. Detta boende är billigt och du finner det nära Emirates Stadium i London.

från 475kr.

Staycity Serviced Apartments London Heathrow, ett hotell som betraktas som väldigt billigt och har sådana bekvämligheterna som betraktas som grundläggande. Det är nära Stockley-parken och längs med vägen High Point Village Station Approach som ni springer på detta fyrstjärniga boende.

från 477kr.

Nära Excel Exhibition Centre hittar du detta billiga hotell som är trestjärnigt i standard och där hotellets rum är inredda med det vanligaste. På ibis London Excel Docklands är det möjligt att teckna ett rum från 477 kronor som billigast.

från 477kr.

Lancaster Court Hotel är ett hotell som finns nära Kensington Gardens och inte långt bort från sevärdheterna Hyde Park och Royal Albert Hall. Det är ett 2-stjärnigt hotell och är ett riktigt billigt hotell med ett pris på 477 kr per rum.

från 477kr.

De Vere Venues Hunton Park finns längs gatan Hunton Park Essex Lane Hunton Bridge, är ett väldigt passande val för företag och har en standard på tre stjärnor. Kemtvätt av kläder och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 477 SEK per dygn.

från 479kr.

Detta hotell är billigt, har 3 stjärnor, är byggt i London (Norra London) och har rum furnerade med det vanligaste. Pembury Hotel är hotellets namn och det går att få ett rum för 479 SEK per natt.

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell