Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 76-90 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 479kr.

Detta 4-stjärniga hotell är väldigt billigt och är beläget nära flygplatsen där rummen har värdeförvaring, minibar och luftkonditionering. Det är möjligt att boka ett rum för 479 kr per dygn på hotellet Sheraton Heathrow Hotel.

från 479kr.

Med en 2-stjärnig standard är detta ett mycket bra boende med ett kort gångavstånd till populära sevärdheter som War Horse och British Museum. The Lancaster är ett billigt hotell nära Russell Square i London med priser från 479 svenska kronor för ett hotellrum.

från 481kr.

Med ett gångavstånd till flera populära restauranger i London är det mycket billiga Shaftesbury Premier London Notting Hill ett tilltalande hotell. Rummen kostar från 481 svenska kronor per natt och det är nära Kensington Palace som ni du hittar detta 4-stjärniga boende.

från 481kr.

Hotellet Kensington Suite Hotel finner du i London (Holland Park) med en standard på tre stjärnor. Det är på Holland Road som ni stöter på detta boende och med 481kr per rum är det definitivt inte ett kostsamt alternativ.

från 482kr.

Med bekvämligheter som är det mest viktiga är Jurys Inn Heathrow ett prima och billigt hotell med hotellrum från 482 svenska kronor och uppåt. Du stöter på detta hotell nära flygplatsen i London med en standard på 3 stjärnor.

från 482kr.

Nära Hammersmith Apollo finns hotellet Comfotel Blue vilket har en trestjärnig standard. Ni hittar det byggt på vägen Shepherds Bush Road och hör till de billiga alternativen i staden.

från 482kr.

I London (Norra London) hittar du detta billiga hotell som är trestjärnigt i standard och har rum furnerade med standardutrustning. Boendets namn är Queens Drive och det är möjligt att lägga beslag på ett rum för 482 SEK per dygn.

från 482kr.

Country Inn & Suites By Carlson London är ett populärt hotell med 2 stjärnor och många nöjda hotellgäster. Detta billiga boende är beläget i London vid gatan Highway W.

från 487kr.

Det billiga hotellet Somerset Hotel har det mest huvudsakliga utbudet av faciliteter. Boendet påträffar du vid gatan Dorset Square Gloucester Place som går nära Madame Tussauds vaxmuseum och med en klass på 2 stjärnor.

från 487kr.

Holland Park Grove Hotel, ett hotell med tre stjärnor i betyg i London (Shepherds Bush). Du finner detta boendet beläget jämte vägen Aldine Street Shepherd's Bush och är ett överkomligt alternativ med rum från 487 kr.

från 487kr.

På det billiga hotellet Ramada London South Ruislip får du möjligheten att utnyttja faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 487 svenska kronor. Hotellet har en 3-stjärnig klass och finns i Ruislip i London.

från 487kr.

Nära Kensington Gardens och inte långt från sevärdheterna Royal Albert Hall och Hyde Park ligger Royal Eagle Hotel. Hotellet har en 3-stjärnig standard och är ett prisvärt alternativ med hotellrum för 487kr.

från 487kr.

Populära attraktioner som Westminster Abbey och Buckingham Palace stöter du på en kort promenad från detta 2-stjärniga hotell. Från 487 SEK per dygn kan ni få ett rum på det billiga Park Hotel nära Victoria Palace Theatre i London.

från 487kr.

Det billigahotellet St Simeon är stationerat inom gångavstånd till flera topprestauranger i London. Boendet har 2 stjärnor i hotellstandard och ni påträffar det nära Earl's Court Exhibition Centre med en pirslapp från 487 kronor för en natt.

från 487kr.

Det billiga hotellet Kew B&B har en prislapp från 487 kronor per rum och har faciliteter som är det vanligaste. Detta hotell har en 3-stjärnig standard och ligger i Richmond (Kew) i London.

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell