Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 121-135 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 560kr.

Antoinette Hotel Wimbledon är ett billigt hotell som kostar från 560 kronor per hotellrum och där ni kan nyttja faciliteter som är förväntade på ett hotell. Detta boende har en standard på tre stjärnor och påträffas i London (Merton).

från 565kr.

Detta billiga hotell hittar du nära White Oaks shoppinggalleria, har 2 stjärnor och hotellrummen har bara det enklaste. Comfort Inn London - Wellington Road är hotellets namn och du kan få ett hotellrum för 565 kr per rum.

från 568kr.

Med fyrstjärnig klass är detta ett idealiskt boende en liten bit från välbesökta turistattraktioner som Victoria and Albert Museum och Natural History Museum. Från 568 kr per natt kan du få rum på det extremt billiga Gainsborough Hotel nära Royal Albert Hall i London.

från 568kr.

Five Kings Hotel är ett billigt hotell med de viktigaste bekvämligheterna. Hotellet är tvåstjärnigt och du finner det längs Anson Road Tufnell Park i London (Norra London).

från 568kr.

Hotellet The Paddington Hotel har en tvåstjärnig klass och rum på hotellet till en kostnad från 568 kr och uppåt. Hotellet tros vara billigt och du påträffar det nära Kensington Gardens i London.

från 568kr.

Queens Hotel är ett 2-stjärnigt hotell utan stort utbud av faciliteter. Hotellrummen är rustade med det vanligaste du behöver för övernattning.

från 571kr.

Välbesökta turistattraktioner som The London Eye och Houses of Parliament finner du väldigt nära detta trestjärniga hotell. Days Hotel Waterloo finnes nära Imperial War Museum i London och är ett billigt hotell där rummen har en prislapp från 571 kr per dygn.

från 572kr.

Ett populärt hotell är Quality Suites som ni finner nära White Oaks shoppinggalleria och har en hel del tillfredställda gäster. Hotellstandarden är 2-stjärnig för detta hotell och tillhör de billiga alternativen i London.

från 574kr.

Ibis London Docklands är ett billigt boende med ett pris från 574 kr per hotellrum och där ni får tillgång till faciliteter som är de mest nödvändiga. Du hittar boendet nära The O2 i London med en hotellstandard på två stjärnor.

från 574kr.

En liten bit från Ibis London Greenwich hittar ni de populära sevärdheterna Royal Observatory Greenwich och Greenwich. Detta hotell hittas längs med vägen Stockwell Street i London och har en standard på tre stjärnor.

från 574kr.

Med ett gångavstånd till en mängd omtyckta restauranger i London är det billiga Berjaya Eden Park London Hotel ett attraktivt hotell. Rummen har ett pris från 574 SEK per dygn och det är nära Kensington Gardens som man du påträffar detta 3-stjärniga boende.

från 574kr.

Med ett litet gångavstånd till välbesökta attraktioner som Science Museum och Natural History Museum kanske hotellet The Kensington Close Hotel & Spa ett fint alternativ. Detta hotell är fyrstjärnigt och ni hittar det i London intill gatan Wrights Lane Kensington.

från 579kr.

I London (Finchley) finner du hotellet Holiday Inn Express London Golders Green (A406) som har en trestjärnig standard. Boendet ligger på vägen Regents Park Road och vilket räknas som överkomligt för plånboken.

från 579kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära Marble Arch och rum med det mest huvudsakliga ni kan tros vara i behov av. Ni kan beställa hotellrum för 579 kronor per natt på hotellet Days Inn London Hyde Park.

från 580kr.

Håll igång träningen under ditt besök i London med gymmet på det tvåstjärniga Comfort Suites London. Hotellets rum är billiga och har ett pris från 580 SEK med det som är vanligt för rum på ett hotell.

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell