Filtrera Hotell

Pris: 720-1597 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Åre

Hitta de bästa hotellen i Åre, Sverige för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Åre. Inga hotell har filtrerats bort!
från 720kr.

På Millestgården Åre hittar ni hotellrum från 720 svenska kronor, en hotellstandard på 2 stjärnor och ett läge längs Duvedsbyn. Hotellets rum har standardutrustning.

från 837kr.

På Tott vägen ligger det fyrstjärniga boendet Tott Hotel Åre som har hotellrum från 837 SEK. Hotellets rum är furnerade med standardutrustning.

från 848kr.

Längs med Bjornange hittar du det trestjärniga boendet Hotell Karolinen som har hotellrum från 848 SEK. Utrustningen på rummen omfattar det vanligaste.

från 1038kr.

Från 1038 kr kan ni få ett rum på Åre Continental Inn, ett hotell med bekvämligheter som massage, gym och inomhuspool. Boendet har 3 stjärnor som hotellstandard och är stationerat nära Åre Björnen.

från 1298kr.

Holiday Club Åre är ett fyrstjärnigt hotell med rum från 1298 svenska kronor per hotellrum och som du stöter på vid Are strand. Endast standardutrustning är exempel på vad rummen har som utbud.

från 1597kr.

Hotellet Hotel Diplomat Åregården ligger nära Åre gamla kyrka med en standard på fyra stjärnor. Detta hotell finns på gatan Are Torg P.O. Box och med en kostnad på 1597kr är boendet en smula dyrare än mellanansegmentet.

Alternativa resmål...

Om Åre

Åre är främst känt för sitt stora skidsystem med ett stort och modernt liftsystem samt härliga nedfarter för alla olika sorters skidåkare. Men i Åres vinterparadis trivs även längdskidåkaren och skoteråkaren om vinter. På sommaren är det också full rulle med friluftsliv och cykling på fjället. Åre by är en mycket mysig och pittoresk by med en del butiker och annat härligt utbud.

Det kan vara ganska dyrt att bo på hotell i själva Åre om man jämför med andra städer. En natt i dubbelrum kan kosta runt 1000 kronor per natt. Ett enkelt sätt att få ner priset är att välja att bo i någon grannby eller lite utanför själva Åre. Då kan du få en hotellnatt några hundra kronor billigare. Det är ofta ganska enkelt att transportera sig mellan hotellet och skidbacken, antingen med egen bil eller med skidbuss.

Hotellkarta för Åre

Karta över Åre med hotell