Filtrera Hotell

Pris: 349-896 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Borås

Hitta de bästa hotellen i Borås, Sverige för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Borås. Inga hotell har filtrerats bort!
från 349kr.

Det tvåstjärniga Vila Vandrarhem - Hostel har hotellrum till ett pris från 349 kronor och du stöter på det på Lilla Brogatan. På rummen kan du ta del av det vanligaste.

från 464kr.

På Vila Mini-Hotel finnes lediga rum från 464 svenska kronor, en standard på 3 stjärnor och ett läge vid Lilla Brogatan. Rummen har det vanligaste.

från 558kr.

Hotell Sköna Nätter är ett 3-stjärnigt hotell som ni stöter på vid gatan Vendelsbergsgatan och som har en kostnad från 558 SEK per hotellrum. Hotellrummen är furnerade med det enklaste.

från 723kr.

Comfort Hotel Jazz är ett 3-stjärnigt boende som ni stöter på längs med Allègatan och som har en kostnad från 723 SEK per rum och natt. Hotellrummen på Comfort Hotel Jazz är utrustade med det mest viktiga.

från 896kr.

Scandic Plaza Borås är ett fyrstjärnigt hotell som ni finner på vägen Allégatan och som har ett pris från 896 kronor per rum. Rummen på hotellet är furnerade med det vanligaste.

från 896kr.

På Hallbergsplatsen hittar du det fyrstjärniga hotellet First Hotel Grand som har hotellrum från 896 kronor. Hotellrummen på First Hotel Grand har att erbjuda standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Borås

Borås ligger i Västergötland i Sverige och staden är bland annat känd för sin textilindustri, därför kallas Borås även för “Textilstaden”. Här hittar du Textilhögskolan som ger en heltäckande utbildning inom textil och design. Som uttalad textilstad har Borås naturligtvis satsat en hel del på shopping, här finns ett flertal sätt att fynda både kläder och textiler på. Till exempel Ahlmedahls Fabriksförsäljning Dalsjöfors där du kan fynda möbeltyger och gardiner eller den återkommande Nelly Fashion Outlet där kläder från Borås-företaget Nelly säljs för rabatterade priser.

Hotell finns det många i Borås och de flesta är riktigt billiga, priset när du bokar hotell i Borås ligger vanligtvis runt tusen kronor per natt, men det går faktiskt att hitta de som är ännu billigare. De allra flesta utav hotellen i Borås ligger centralt men det finns även alternativ utanför stadens centrum. För den som reser med barn och letar efter en upplevelse för hela familjen finns det även hotell i direkt anslutning till Borås zoo, ett perfekt äventyr för både stora och små.

Hotellkarta för Borås

Karta över Borås med hotell