Filtrera Hotell

Pris: 594-1035 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Borlänge

Hitta de bästa hotellen i Borlänge, Sverige för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Borlänge. Inga hotell har filtrerats bort!
från 594kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Kupolen stöter du på Kupolen och har en kostnad från 594 kr. På rummen kan du ta del av det mest viktiga.

från 695kr.

Det trestjärniga hotellet Lavaretia Hotell Saga stöter du på Borganäsvägen och kostar från 695 svenska kronor. Utstyrseln på hotellrummen består av det mest viktiga.

från 793kr.

På Active Stay Hotel finner du lediga rum från 793 kr, en hotellstandard på 3 stjärnor och ett läge längs Ritargatan. Utstyrseln på rummen består av standardutrustning.

från 1006kr.

Det fyrstjärniga hotellet Quality Hotel Galaxen finner du på Jussi Björlings väg och har ett pris från 1006 kronor per rum. Rummen på hotellet är utrustade med det mest nödvändiga.

från 1030kr.

First Hotel Brage är ett fyrstjärnigt boende med rum från 1030 SEK per hotellrum och som ni stöter på vid Stationsgatan. Hotellrummen på First Hotel Brage har att erbjuda det vanligaste.

från 1035kr.

Det trestjärniga hotellet Scandic Borlänge hittar du på Stationsgatan och kostar från 1035 kr per natt. Hotellets rum är utrustade med det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Borlänge

Borlänge som ligger vid Dalälven är Dalarnas viktigaste industri och handelsort. Mest känt är Borlänge antagligen för att vara värdstad till Sveriges största festival Peace and Love som 2011 tog emot hela 50 000 besökare. Men det är inte bara under denna festival-vecka som man kan roa sig i Borlänge, i staden finns det mycket intressant att göra! Dalarna har ju verkligen något alldeles speciellt som man absolut får ett smakprov av i Dalarnas största stad Borlänge.

Den som besöker Borlänge kan utan problem hitta ett billigt hotell att bo på. I stadens centrum finns det ett flertal olika hotell som oftast kostar lite under tusen kronor per natt. En del hotell är naturligtvis ännu billigare, det beror lite på var i staden man vill bo någonstans. De hotell som ligger utanför city är generellt lite billigare än de inne i centrum. Detta är dock inget faktum då somliga av hotellen utanför centrum har satsat mer på bekvämlighet och miljö och kostar då lite mer, men är garanterat prisvärda.

Hotellkarta för Borlänge

Karta över Borlänge med hotell