Filtrera Hotell

Pris: 618-890 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Eskilstuna

Hitta de bästa hotellen i Eskilstuna, Sverige för dig!
Visar 1-3 av 3 hotell i Eskilstuna. Inga hotell har filtrerats bort!
från 618kr.

Om bekvämligheter som gym, pub och torrbastu är ett måste så kan kanske Elite Stadshotellet, Eskilstuna vara det billigt hotellet för er med ett pris från 618 SEK per natt. Det är nära Eskilstuna Bowling Center som ni finner detta fyrstjärniga logi.

från 753kr.

Det fyrstjärniga hotellet Comfort Hotel Eskilstuna påträffar ni på Hamngatan och kostar från 753 svenska kronor per hotellrum. Rummen är furnerade med det vanligaste.

från 890kr.

Det trestjärniga Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell har lediga rum till en prislapp från 890 kronor och ni finner det på Munktellstorget. På hotellrummen kan du ta del av det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Eskilstuna

Eskilstuna ligger i Södermanland i Sverige. Eskilstuna utsågs 1998 till Sveriges popstad och staden är hemstad åt bland annat bandet Kent och flera andra svenska musikgrupper. Utanför staden finns Parken zoo, här finns både ovanliga djur och en nöjespark, helt enkelt en riktig heldag för hela familjen. Men Eskilstuna har mycket annat att bjuda på också får den som inte är så intresserad av vilda djur eller vilda åkturer. Här finns möjlighet till en hel del utomhusaktiviteter, som till exempel naturvandring och kajakturer. Själva stadens centrum bjuder också på mycket roligt med ett flertal restauranger, barer och caféer. Om det är i staden man vill spendera större delen av sin tid i Eskilstuna så har man tur för här ligger också de flesta hotellen. Att bo i stadens centrum är billigt och bekvämt, man behöver oftast inte betala mer än en tusenlapp per natt. Om man känner för att bo utanför staden så är detta oftast ännu billigare.

Hotellkarta för Eskilstuna

Karta över Eskilstuna med hotell