Filtrera Hotell

Pris: 808-903 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Falkenberg

Hitta de bästa hotellen i Falkenberg, Sverige för dig!
Visar 1-3 av 3 hotell i Falkenberg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 808kr.

Det fyrstjärniga Grand Hotel Falkenberg har hotellrum till en kostnad från 808 svenska kronor och du finner det utmed Hotellgatan. Utstyrseln på rummen består av standardutrustning.

från 894kr.

Sandstranden i Falkenberg ligger inte långt ifrån Falkenberg Strandbad. Hotellet har ett pris från 894 svenska kronor och du stöter på det fyrstjärniga boendet längs med gatan Havsbadsallen.

från 903kr.

Längs med gatan Motellvagen finner du det 3-stjärniga boendet Hotel Falkberget Apartments som har hotellrum från 903 kronor per natt. Rummen på hotellet har standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Falkenberg

Falkenberg ligger i västra Sverige och är ett mycket populärt turistmål, framför allt på grund av badmöjligheterna i området. Här finns också en stor del andra naturupplevelser så som skogen och de många sjöarna. Men det är framför allt sol och bad som lockar, Falkenberg bjuder nämligen på sammanlagt 13 kilometer stränder.

I Falkenberg hittas också det enorma varuhuset Gekås Ullared. Hit vallfärdar 3 miljoner människor per år för att handla inför hela året.

Hotellen i Falkenberg är både billiga och trevliga. Det finns flera billiga hotell att välja på i stadens centrum, men också utanför staden. Priserna varierar men brukar ligga runt omkring 1500 kronor per natt. Man får tänka på de fantastiska badmöjligheterna, vilket gör det här priset riktigt billigt. Hotellen håller dessutom en riktigt hög standard och är över huvud taget väldigt prisvärda. Det finns även flera hotell som ligger närmare vattnet eller i direkt anslutning till stränderna.

Hotellkarta för Falkenberg

Karta över Falkenberg med hotell