Filtrera Hotell

Pris: 414-1080 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Gävle

Hitta de bästa hotellen i Gävle, Sverige för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Gävle. Inga hotell har filtrerats bort!
från 414kr.

Hotel Aveny är ett tvåstjärnigt boende som du finner på Södra Kungsgatan och som har en kostnad från 414 SEK per rum och natt. Utrustningen på rummen omfattar det vanligaste.

från 694kr.

Det fyrstjärniga hotellet Best Western Hotel City Gävle stöter du på Nygatan och har ett pris från 694 kr. På rummen kan du ta del av det vanligaste.

från 881kr.

Elite Grand Hotel Gävle har ett väldigt schyst utgångsläge, med ett gångavstånd till de populära turistattraktionerna Sveriges Fängelsemuseum / The Prison Museum of Sweden och Sveriges Järnvägsmuseum. Detta boende har en klass på tre stjärnor och du hittar det längs med Kyrkogatan i Gävle.

från 890kr.

På Scandic CH hittar ni lediga rum från 890 kronor, en standard på 4 stjärnor och ett läge vid Nygatan. På hotellets rum kan ni ta del av standardutrustning.

från 980kr.

Scandic Gävle Väst är ett trestjärnigt hotell som du hittar längs med Johanneslötsvägen och som har ett pris från 980 SEK per natt. Hotellrummen på Scandic Gävle Väst erbjuder det enklaste.

från 1080kr.

Det 4-stjärniga hotellet Clarion Hotel Winn hittar du på Norra Slottsgatan och har ett pris från 1080 kronor. Rummen på Clarion Hotel Winn är utrustade med det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Gävle

Gävle ligger i Sveriges mitt och är en tätort med ett rikt kulturliv, i Gävle är nämligen konsten en naturlig del av stadsmiljön och det satsas mycket på den offentliga konsten i staden. Gävle satsar också mycket på teater och scenkonst, till exempel är Skottes Musikteater en utav landets äldsta teatergrupper. För den som vill upptäcka Gävle ordentligt har staden flera olika organiserade stadsvandringar, en del med teatertema.

Den som vill bo i Gävle kan enkelt hitta ett billigt och trevligt hotell att spendera natten på. Här finns ett stort utbud av hotell både centralt och en bit utanför city. Hotellen inne i staden ligger på en dryg tusenlapp natten, men det finns de som är ännu billigare. Om man är ute efter en större hotellupplevelse så kan man ta in på någon utav de herrgårdar som finns att hitta en bit utanför staden, också det riktigt prisvärt! Det är över huvud taget lätt att hitta ett billigt hotell i Gävle. Utbudet av hotell i Gävle är stort och det går nästan alltid att boka sig ett trevligt rum här.

Hotellkarta för Gävle

Karta över Gävle med hotell