Filtrera Hotell

Pris: 195-1986 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Göteborg

Hitta de bästa hotellen i Göteborg, Sverige för dig!
Visar 1-15 av 53 hotell i Göteborg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 195kr.

Längs med Linnéplatsen finner ni det tvåstjärniga hotellet Linnéplatsens Hotell & Vandrarhem - Hostel som har rum från 195 kronor per rum och natt. Hotellrummen på hotellet är utrustade med standardutrustning.

från 252kr.

Kville Hotel & Hostel är ett tvåstjärnigt hotell med hotellrum från 252 kr och som du stöter på vid Kvilletorget. Utstyrseln på rummen omfattar standardutrustning.

från 255kr.

De mest avgörande bekvämligheter finner ni på det extremt billiga hotellet Super 8 Motel - Gothenburg. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och ni finner det i Göteborg längs gatan Platte River Rd.

från 279kr.

Masthuggsterassens Vandrarhem - Hostel är ett 2-stjärnigt hotell med hotellrum från 279 kr per rum och natt, och som ni finner vid Masthuggsterrassen. Hotellrummen på hotellet har det enklaste.

från 350kr.

På Slottsskogens Vandrarhem & Hotell finner du rum från 350 SEK, en standard på 2 stjärnor och ett läge utmed Vegagatan. Hotellrummen på Slottsskogens Vandrarhem & Hotell har att erbjuda det mest nödvändiga.

från 365kr.

Med ett kort avstånd till välbesökta sevärdheter som Fish Church (Feskekorka) och Slottsskogen kanske hotellet Göteborgs Mini-Hotel ett bra val. Detta logi är 2-stjärnigt och ni hittar det i Göteborg längs med Tredje Langgatan.

från 441kr.

Hotel Allén har ett väldigt schyst läge en bit bort från de efterfrågade turistattraktionerna Universeum och Lisebergs Nöjespark. Detta logi är 3-stjärnigt och du påträffar det i Göteborg intill gatan Parkgatan.

från 470kr.

Med bekvämligheter som är det enklaste är Nya Varvet Studios ett fräscht och väldigt billigt boende med rum från 470 svenska kronor och uppåt. Ni hittar hotellet nära Slottsskogen i Göteborg med en standard på tre stjärnor.

från 495kr.

Det tvåstjärniga hotellet City Hotel Avenyn ligger på Lorensbergsgatan och har ett pris från 495 svenska kronor per rum och natt. Rummen på hotellet har standardutrustning.

från 537kr.

Göteborgs Vandrarhem är ett hotell beläget nära Universeum och nära sevärdheterna Lisebergs Nöjespark och Museum of Fine Art (Goteborgs Konstmuseum). Det är ett enstjärnigt hotell och är ett prisvärt boende med eget hotellrum från 537 kronor.

från 543kr.

Hotellet Arena Hotel är byggt bara en bit bort från sevärdheterna Lisebergs Nöjespark, Universeum och Museum of Fine Art (Goteborgs Konstmuseum). Hotellet har en 3-stjärnig klass och är ett billigt val i Göteborg.

från 549kr.

På Hotell Maria Eriksson finnes rum från 549 svenska kronor, en hotellstandard på 2 stjärnor och ett läge utmed Chalmersgatan A. Hotellrummen på hotellet har det enklaste.

från 591kr.

Med ett kort avstånd till många omtyckta matställen i Göteborg är det billiga Le Mat B&B ett tilltalande hotell. Det är nära Göteborgs konstmuseum som ni hittar detta 2-stjärniga boende med en pirslapp från 591 kr per rum och natt.

från 618kr.

Med 3-stjärnig hotellstandard är detta ett utmärkt boende inte långt ifrån populära turistattraktioner som Universeum och Haga. Hotel Poseidon är ett billigt hotell nära Göteborgs konstmuseum med en kostnad från 618 SEK för en natt.

från 638kr.

Comfort Suites Gothenburg är ett 2-stjärnigt hotell i Göteborg. Detta hotell ligger på Platte River Rd och tillhör de billiga boendena.

Alternativa resmål...

Om Göteborg

Göteborg är den största staden på Sveriges västkust och dessutom den näst största staden i hela Sverige. Hit reser människor för såväl nöje som arbete – sommar som vinter. Här finns nästan allt du kan tänka dig, vare sig du är ute efter nöje, shopping, sportevenemang eller kultur. Staden är känd för sin goda stämning och härliga anda som gör att du känner dig välkommen och bekväm. I Göteborg kan du som besökare hitta billiga hotell att bo på, som gör att du kan få ut mer av din vistelse i staden!

I Göteborg finns det billiga hotell lite överallt och du behöver ofta inte ens kompromissa speciellt mycket när det gäller t.ex. närhet till stan och andra intressanta platser. Många av hotellen ligger bara på promenadavstånd från Nordstan vilket gör att du enkelt kan ta dig till en av Göteborgs populäraste platser.

Det är också enkelt att hitta billigare hotell lite längre från själva centrum i stadsdelar som Majorna, Gamla Stan och intill Ullevi. Gemensamt för dem alla är att om de inte redan ligger väldigt nära t.ex. tågstationen och Nils Erikssonterminalen – kan du enkelt ta dig till sådana viktiga knytpunkter med spårvagn eller buss. Göteborgs centrala delar är dessutom relativt små och det där därmed sällan väldigt stora transportsträckor som krävs. Du ska heller inte underskatta att promenera i Göteborg, då det är en mycket trevlig sysselsättning där du upptäcker såväl fina bostadsområden som mysiga små torg.

Hotellkarta för Göteborg

Karta över Göteborg med hotell