Filtrera Hotell

Pris: 195-1986 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Göteborg

Hitta de bästa hotellen i Göteborg, Sverige för dig!
Visar 16-30 av 53 hotell i Göteborg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 658kr.

På Spar Hotel Gårda finner du torrbastu, gym och restaurang och en standard på tre stjärnor. Hotellet är relativt billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 658kr.

Det 3-stjärniga hotellet Spar Hotel Majorna betraktas vara prisvärt och ligger ganska nära turistattraktionerna Sjofartsmuseet Goteborg och Sjöfartsmuseet Akvariet. Det är i Göteborg (Majorna-Linné) längs vägen Karl Johansgatan som detta hotell finns.

från 690kr.

Nära Stadsmuseet stöter ni på detta hotell som är tvåstjärnigt och där rummen är inredda med det vanligaste. På Palace Hotell är det möjligt att beställa ett rum för 690 kronor som billigast.

från 690kr.

Om du vill bo på ett populärt hotell som fått fina vitsord av tidigare hotellgäster så kan det fyrstjärniga Elite Park Avenue Hotel vara för dig. Hotellet är extremt billigt och är beläget nära Göteborgs konstmuseum längs med gatan Kungsportsavenyn.

från 694kr.

Hotel Lilton är ett fyrstjärnigt boende med rum från 694 svenska kronor och som ni stöter på vid Föreningsgatan. Endast det vanligaste är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 707kr.

En hel del omtyckta matställen i Göteborg ligger inom ett kort avstånd till det extremt billiga hotellet Stravaganza Mornington Hotel, Göteborg. Det är nära Göteborgs konstmuseum som du stöter på detta fyrstjärniga hotell med en kostad från 707 kr.

från 713kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som ligger hyfsat nära välbesökta attraktionerna Tradgardsforeningen och Göteborg Opera (Göteborgsoperan). Ibis Styles Göteborg City är stationerat nära Göteborgsoperan och är ett boende där rummen har ett pris från 713 kronor.

från 747kr.

Populära attraktioner som Universeum och Lisebergs Nöjespark ligger en bit bort från hotellet Hotell Onyxen. Detta trestjärniga hotell finnes på gatan Sten Sturegatan i Göteborg.

från 749kr.

Det trestjärniga hotellet Comfort Hotel City Center ligger på Stora Badhusgatan och kostar från 749 kronor per hotellrum. Rummen på Comfort Hotel City Center erbjuder standardutrustning.

från 753kr.

Med ett prisvärt hotell och en standard på tre stjärnor har ni inte långt till de populära sevärdheterna Tradgardsforeningen och Fish Church (Feskekorka). Det är nära Stadsmuseet i Göteborg som du hittar Best Western Hotel Göteborg, ett hotell med priser från 753 SEK som billigast.

från 756kr.

På Viktoriagatan stöter ni på det trestjärniga hotellet Hotel Vasa som har rum från 756 kr per rum och natt. Rummen på hotellet har det vanligaste.

från 763kr.

Med logi på ett fräscht hotell och en standard på fyra stjärnor har ni inte långt till de omtyckta attraktionerna Haga och Museum of Fine Art (Goteborgs Konstmuseum). Grand Hotel Opera är ett väldigt billigt hotell nära Stadsmuseet i Göteborg med en kostnad från 763 svenska kronor för en natt.

från 774kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som finns i Göteborg med rum som är furnerade med det mest viktiga. På Apple Hotel är det möjligt att få ett rum på hotellet för 774 riksdaler.

från 795kr.

På Hotel Royal finner du hotellrum från 795 SEK, en standard på tre stjärnor och ett läge utmed Drottninggatan. På rummen kan ni ta del av standardutrustning.

från 796kr.

Ett beundrat hotell är Gothia Towers som ni hittar nära Liseberg och har en mångfald tillfredställda gäster sedan tidigare. Detta boende är fyrstjärnigt och med ett pris från 796kr per natt vilket får tycks som en normal prisnivå för staden.

Alternativa resmål...

Om Göteborg

Göteborg är den största staden på Sveriges västkust och dessutom den näst största staden i hela Sverige. Hit reser människor för såväl nöje som arbete – sommar som vinter. Här finns nästan allt du kan tänka dig, vare sig du är ute efter nöje, shopping, sportevenemang eller kultur. Staden är känd för sin goda stämning och härliga anda som gör att du känner dig välkommen och bekväm. I Göteborg kan du som besökare hitta billiga hotell att bo på, som gör att du kan få ut mer av din vistelse i staden!

I Göteborg finns det billiga hotell lite överallt och du behöver ofta inte ens kompromissa speciellt mycket när det gäller t.ex. närhet till stan och andra intressanta platser. Många av hotellen ligger bara på promenadavstånd från Nordstan vilket gör att du enkelt kan ta dig till en av Göteborgs populäraste platser.

Det är också enkelt att hitta billigare hotell lite längre från själva centrum i stadsdelar som Majorna, Gamla Stan och intill Ullevi. Gemensamt för dem alla är att om de inte redan ligger väldigt nära t.ex. tågstationen och Nils Erikssonterminalen – kan du enkelt ta dig till sådana viktiga knytpunkter med spårvagn eller buss. Göteborgs centrala delar är dessutom relativt små och det där därmed sällan väldigt stora transportsträckor som krävs. Du ska heller inte underskatta att promenera i Göteborg, då det är en mycket trevlig sysselsättning där du upptäcker såväl fina bostadsområden som mysiga små torg.

Hotellkarta för Göteborg

Karta över Göteborg med hotell