Filtrera Hotell

Pris: 195-1986 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Göteborg

Hitta de bästa hotellen i Göteborg, Sverige för dig!
Visar 31-45 av 53 hotell i Göteborg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 796kr.

Det företagsvänliga hotellet Hotell Liseberg Heden har 4 stjärnor i klass och är stationerat intill vägen Sten Sturegatan. Rummen har en kostnad från 796 svenska kronor och exempel på tjänster för företag är konferensrum och företagscenter.

från 881kr.

Hotellet Best Western Plus Hotel Mektagonen har de mest väsentliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är bland de billigare alternativen för sin klass och rummen är furnerade med det mest huvudsakliga.

från 885kr.

Quality Hotel Panorama är ett trestjärnigt boende med hotellrum från 885 svenska kronor och som ni hittar vid Eklandagatan. Rummen är furnerade med standardutrustning.

från 887kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som fått läckra omdöme av tidigare boenden så kan kanske det 4-stjärniga Novotel, Göteborg vara något för dig. Detta billiga hotell är byggt nära Slottsskogen vid gatan Klippan i Göteborg.

från 890kr.

Det är nära Stadsmuseet längs med gatan Vaestra Hamngatan som ni finner Elite Plaza Hotel, Göteborg, ett lyxigt hotell för den kräsne. Detta hotell har både gym, torrbastu och en lyxig atmosfär för alla hotellgäster.

från 944kr.

Det 4-stjärniga First Hotel G har hotellrum till en prislapp från 944 kr och du hittar det på Nils Ericssonplatsen. Hotellets rum är utrustade med bland annat minibar och värdeförvaringsbox.

från 945kr.

Scandic Rubinen är ett fyrstjärnigt hotell med rum från 945 SEK per natt och som du stöter på vid Kungsportsavenyn. Värdeförvaring och minibar är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 980kr.

På Gamla Tingstadsgatan ligger det 4-stjärniga boendet Quality Hotel Winn Goteborg som har rum från 980 SEK per rum. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har att erbjuda.

från 995kr.

Det 4-stjärniga hotellet Rica Hotel No. 25 stöter ni på Burggrevegatan och kostar från 995 svenska kronor. Hotellets rum är utrustade med standardutrustning.

från 1002kr.

3-stjärniga hotellet Hotell Liseberg Barken Viking är beläget nära Göteborgsoperan i Göteborg. Det är längs Lilla Bommens Torg Gullbergskajen som ni påträffar detta boende och tillhör inte de billigare hotellen i Göteborg.

från 1029kr.

Med tak över huvudet och en klass på fyra stjärnor har ni endast ett litet gångavstånd till de omtyckta attraktionerna Museum of Fine Art (Goteborgs Konstmuseum) och Haga. Hotel Flora finnes nära Stadsmuseet i Göteborg och är ett boende där hotellrummen har en prislapp från 1029 svenska kronor per dygn.

från 1035kr.

Det fyrstjärniga hotellet Scandic Opalen finnes på Engelbrektsgatan och kostar från 1035 kronor per hotellrum. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

från 1044kr.

Scandic Crown är ett 3-stjärnigt boende som du påträffar vid vägen Polhemsplatsen och som har en kostnad från 1044 SEK per rum. Hotellrummen har standardutrustning.

från 1063kr.

First Hotel Avalon är ett omtyckt hotell med standard på 4 stjärnor som fått bra betyg. Detta boende påträffar ni vid vägen Kungstorget nära Stadsmuseet i Göteborg.

från 1086kr.

Quality Hotel 11 är ett fyrstjärnigt boende som du påträffar längs med Maskingatan och som har en kostnad från 1086 kronor per natt. Utstyrseln på rummen består av bland annat AC och minibar.

Alternativa resmål...

Om Göteborg

Göteborg är den största staden på Sveriges västkust och dessutom den näst största staden i hela Sverige. Hit reser människor för såväl nöje som arbete – sommar som vinter. Här finns nästan allt du kan tänka dig, vare sig du är ute efter nöje, shopping, sportevenemang eller kultur. Staden är känd för sin goda stämning och härliga anda som gör att du känner dig välkommen och bekväm. I Göteborg kan du som besökare hitta billiga hotell att bo på, som gör att du kan få ut mer av din vistelse i staden!

I Göteborg finns det billiga hotell lite överallt och du behöver ofta inte ens kompromissa speciellt mycket när det gäller t.ex. närhet till stan och andra intressanta platser. Många av hotellen ligger bara på promenadavstånd från Nordstan vilket gör att du enkelt kan ta dig till en av Göteborgs populäraste platser.

Det är också enkelt att hitta billigare hotell lite längre från själva centrum i stadsdelar som Majorna, Gamla Stan och intill Ullevi. Gemensamt för dem alla är att om de inte redan ligger väldigt nära t.ex. tågstationen och Nils Erikssonterminalen – kan du enkelt ta dig till sådana viktiga knytpunkter med spårvagn eller buss. Göteborgs centrala delar är dessutom relativt små och det där därmed sällan väldigt stora transportsträckor som krävs. Du ska heller inte underskatta att promenera i Göteborg, då det är en mycket trevlig sysselsättning där du upptäcker såväl fina bostadsområden som mysiga små torg.

Hotellkarta för Göteborg

Karta över Göteborg med hotell