Filtrera Hotell

Pris: 195-1986 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Göteborg

Hitta de bästa hotellen i Göteborg, Sverige för dig!
Visar 46-53 av 53 hotell i Göteborg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1101kr.

Hotellet Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger inom gångavstånd till flera toppkrogar i Göteborg. Hotellrummen har ett pris från 1101 SEK per dygn och det är nära Stadsmuseet som du ni stöter på detta 4-stjärniga boende.

från 1181kr.

Scandic Europa är ett fyrstjärnigt hotell med rum från 1181 kronor och som du hittar vid Köpmansgatan. Rummen på Scandic Europa erbjuder det mest väsentliga.

från 1181kr.

Det fyrstjärniga Clarion Collection Hotel Odin har rum till en prislapp från 1181 SEK och ni påträffar det på Odinsgatan. Endast det vanligaste är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

från 1193kr.

Nära Maritima museum är hotellet Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Göteborg Opera (Göteborgsoperan) och Maritiman Goteborg. Hotellet har en fyrstjärnig standard och är absolut inte ett billigt hotell från 1193kr för ett rum i staden.

från 1236kr.

Det eleganta Sankt Jörgen Park Resort på gatan Knipplekullen nära Sankt Jörgen Park Golf. Den tjusiga tillvaron ger ett bra lugn med bland annat hälsoklubb och torrbastu.

från 1388kr.

Längs med Drottningtorget hittar ni det fyrstjärniga boendet Clarion Hotel Post, Gothenburg som har hotellrum från 1388 kr per natt. Rummen på Clarion Hotel Post, Gothenburg erbjuder t.ex. TV (Lokala kanaler), minibar och AC.

från 1489kr.

Hotellet Hotel Riverton påträffas inom gångavstånd till åtskilliga bra matställen i Göteborg. Hotellrummen har ett pris från 1489 svenska kronor per dygn och det är nära Stadsmuseet som du ni stöter på detta 4-stjärniga hotell.

från 1986kr.

Upper House är ett femstjärnigt hotell med hotellrum från 1986 kr per rum och som du finner vid Mässans gata floor. Utrustningen på rummen består av t.ex. minibar, AC och värdeförvaring.

Alternativa resmål...

Om Göteborg

Göteborg är den största staden på Sveriges västkust och dessutom den näst största staden i hela Sverige. Hit reser människor för såväl nöje som arbete – sommar som vinter. Här finns nästan allt du kan tänka dig, vare sig du är ute efter nöje, shopping, sportevenemang eller kultur. Staden är känd för sin goda stämning och härliga anda som gör att du känner dig välkommen och bekväm. I Göteborg kan du som besökare hitta billiga hotell att bo på, som gör att du kan få ut mer av din vistelse i staden!

I Göteborg finns det billiga hotell lite överallt och du behöver ofta inte ens kompromissa speciellt mycket när det gäller t.ex. närhet till stan och andra intressanta platser. Många av hotellen ligger bara på promenadavstånd från Nordstan vilket gör att du enkelt kan ta dig till en av Göteborgs populäraste platser.

Det är också enkelt att hitta billigare hotell lite längre från själva centrum i stadsdelar som Majorna, Gamla Stan och intill Ullevi. Gemensamt för dem alla är att om de inte redan ligger väldigt nära t.ex. tågstationen och Nils Erikssonterminalen – kan du enkelt ta dig till sådana viktiga knytpunkter med spårvagn eller buss. Göteborgs centrala delar är dessutom relativt små och det där därmed sällan väldigt stora transportsträckor som krävs. Du ska heller inte underskatta att promenera i Göteborg, då det är en mycket trevlig sysselsättning där du upptäcker såväl fina bostadsområden som mysiga små torg.

Hotellkarta för Göteborg

Karta över Göteborg med hotell