Filtrera Hotell

Pris: 394-1048 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Helsingborg

Hitta de bästa hotellen i Helsingborg, Sverige för dig!
Visar 1-15 av 19 hotell i Helsingborg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 394kr.

Helsingborg Hostel är ett tvåstjärnigt hotell som du finner vid vägen Hantverkaregatan och som har ett pris från 394 svenska kronor per hotellrum. Endast det vanligaste är exempel på vad rummen har som utbud.

från 449kr.

Cityvandrarhemmet är ett tvåstjärnigt hotell med rum från 449 svenska kronor per hotellrum och som ni hittar vid Järnvägsgatan. Rummen på hotellet har det mest nödvändiga.

från 469kr.

Elite Hotel Mollberg är ett väldigt billigt hotell med de mest väsentliga faciliteter. Detta hotell har fyra stjärnor i standard och du påträffar det längs med vägen Stortorget nära Stortorget.

från 489kr.

Hotellet Best Western Hotel Duxiana har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är billigt och rummen är furnerade med det vanligaste.

från 574kr.

Vid vägen Planteringsvägen hittar du det trestjärniga boendet Maria Inn som har hotellrum från 574 SEK per natt. På rummen kan du ta del av standardutrustning.

från 598kr.

Hotel Horisont, ett hotell som anses vara väldigt billigt och är utrustat med faciliteter som bl.a. pub, hälsoklubb och torrbastu. Hotellet är trestjärnigt och du springer på det längs med vägen Gustav Adolfs Gata Box nära Gustav Adolfs kyrka.

från 598kr.

Nära Rådhuset springer du på det populära hotellet Elite Hotel Marina Plaza som fått ta emot ett väldigt prima betyg av tidigare gäster. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och får anses som ett billigt hotell med hotellrum från 598 kronor.

från 671kr.

Du har ett stenkast bort till många populära turistattraktioner som Karnan (The Keep) och Scandlines från hotellet Hotell Viking. Det är i Helsingborg längs med gatan Fagelsangsgatan som ni hittar detta fyrstjärniga boende.

från 694kr.

Hotel Maria är ett trestjärnigt boende med hotellrum från 694 kronor per hotellrum och som ni finner vid Mariagatan. Utrustningen på rummen omfattar det mest huvudsakliga.

från 694kr.

Vid Hantverkaregatan ligger det trestjärniga boendet City Hotel som har rum från 694 SEK. Hotellets rum har det enklaste.

från 703kr.

Vid gatan Gasverksgatan stöter ni på det fyrstjärniga hotellet Comfort Hotel Nouveau som har hotellrum från 703 SEK per natt. Rummen är utrustade med det vanligaste.

från 790kr.

Scandic Helsingborg Nord är ett trestjärnigt boende med hotellrum från 790 kronor och som ni finner vid Florettgatan. På hotellets rum kan du ta del av det vanligaste.

från 793kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotell Kärnan hittar ni på Järnvägsgatan och har en kostnad från 793 kronor. Hotellets rum har det vanligaste.

från 796kr.

Hotell Erikslund ligger vid Astorpsvagen , är populärt för firmor och har en standard på 3 stjärnor. Här företagsfaciliteter som företagstjänster, konferenssal m.fl. och med ett pris från 796 svenska kronor.

från 845kr.

Från Hotel Tornet har ni kort avstånd till en mängd välbesökta sevärdheter som t.ex. Tropikariet och Scandlines. Detta trestjärniga hotell stöter du på vägen Bergaliden i Helsingborg.

Alternativa resmål...

Om Helsingborg

Helsingborg är en mycket härlig och trevlig stad i vid södra Sveriges kust med en underbar närhet till vatten, bad och bara ett stenkast från Danmark. Hit kommer människor från såväl Sverige som från andra länder, för att upptäcka och njuta av staden. Staden har massor av roliga attraktioner att erbjuda för människor i alla åldrar, så som Sofieros slottsträdgårdar, den gamla borgen Kärnan och det futuristiska Dunkers Kulturhus. Självklart finns även shopping och uteliv med hög klass, speciellt känt är staden för sitt stora köpcentrum Väla. Och så är det endast en 20 minuters båttur över till Danmrk och det pitoreska Helsingör, något man inte vill missa när man besöker staden.

Många billiga hotell i Helsingborg går att hitta i området kring Olympiastadion, där även sevärdheter och annat roligt finns nära, så som stranden. En natt på ett hotell kostar här ungefär runt 700 kronor, vilket är ett väldigt bra pris då det i många fall även ingår en frukostbuffé. Vill ni bo alladels i centrum är inte det jättedyrk heller, för en eller ett par hundralappar mer hamnar ni mitt i smeten.

Hotellkarta för Helsingborg

Karta över Helsingborg med hotell