Filtrera Hotell

Pris: 394-1048 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Helsingborg

Hitta de bästa hotellen i Helsingborg, Sverige för dig!
Visar 16-19 av 19 hotell i Helsingborg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 898kr.

Hotell Linnéa, Sweden Hotels är ett fyrstjärnigt boende med rum från 898 kr och som du stöter på vid Prästgatan. Hotellrummen på hotellet är furnerade med t.ex. minibar och värdeförvaring.

från 980kr.

På Clarion Grand Hotel hittar du lediga hotellrum från 980 svenska kronor, en standard på fyra stjärnor och ett läge utmed Stortorget. Hotellets rum är furnerade med det mest viktiga.

från 985kr.

Clarion Collection Hotel Helsing är ett fyrstjärnigt boende med hotellrum från 985 kronor per natt och som ni hittar vid Stortorget. Rummen på hotellet är furnerade med det vanligaste.

från 1048kr.

Det 3-stjärniga hotellet Platypus Penthouse Honeymoon Suite påträffar ni på Inspektörsgatan och har en kostnad från 1048 svenska kronor. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellets rum har som utbud.

Alternativa resmål...

Om Helsingborg

Helsingborg är en mycket härlig och trevlig stad i vid södra Sveriges kust med en underbar närhet till vatten, bad och bara ett stenkast från Danmark. Hit kommer människor från såväl Sverige som från andra länder, för att upptäcka och njuta av staden. Staden har massor av roliga attraktioner att erbjuda för människor i alla åldrar, så som Sofieros slottsträdgårdar, den gamla borgen Kärnan och det futuristiska Dunkers Kulturhus. Självklart finns även shopping och uteliv med hög klass, speciellt känt är staden för sitt stora köpcentrum Väla. Och så är det endast en 20 minuters båttur över till Danmrk och det pitoreska Helsingör, något man inte vill missa när man besöker staden.

Många billiga hotell i Helsingborg går att hitta i området kring Olympiastadion, där även sevärdheter och annat roligt finns nära, så som stranden. En natt på ett hotell kostar här ungefär runt 700 kronor, vilket är ett väldigt bra pris då det i många fall även ingår en frukostbuffé. Vill ni bo alladels i centrum är inte det jättedyrk heller, för en eller ett par hundralappar mer hamnar ni mitt i smeten.

Hotellkarta för Helsingborg

Karta över Helsingborg med hotell