Filtrera Hotell

Pris: 614-1187 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kalmar

Hitta de bästa hotellen i Kalmar, Sverige för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Kalmar. Inga hotell har filtrerats bort!
från 614kr.

Hotell Svanen är ett tvåstjärnigt hotell som du hittar vid gatan Rappegatan och som har en kostnad från 614 kr per hotellrum. Rummen på hotellet har det enklaste.

från 703kr.

Välbesökta turistattraktioner som Kalmar Cathedral (Domkyrkan) och Kalmar Castle finner du en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Calmar Stadshotell är ett extremt billigt hotell nära Kalmar domkyrka med priser från 703 SEK som lägst.

från 707kr.

Best Western Plus Kalmarsund Hotell, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som ligger nära sevärdheter som Kalmar Cathedral (Domkyrkan) och Kalmar Castle. Boendet finns utmed Fiskaregatan nära Kalmar teater.

från 793kr.

Det 4-stjärniga hotellet Slottshotellet i Kalmar stöter du på Slottsvägen och kostar från 793 SEK per rum. Hotellrummen på Slottshotellet i Kalmar har att erbjuda standardutrustning.

från 801kr.

Vid Södra Långgatan finner ni det 4-stjärniga boendet First Hotel Witt som har rum från 801 SEK. Utrustningen på rummen omfattar det mest väsentliga.

från 890kr.

Längs med vägen Dragonvägen finner du det trestjärniga boendet Scandic Kalmar Väst som har hotellrum från 890 SEK per rum och natt. Hotellrummen har det vanligaste.

från 893kr.

Hotell Hilda är ett 4-stjärnigt boende med hotellrum från 893 svenska kronor per natt och som ni hittar vid Esplanaden. Rummen har standardutrustning.

från 1187kr.

Clarion Collection Hotel Packhuset är ett trestjärnigt boende som ni påträffar vid vägen Skeppsbrogatan och som har en kostnad från 1187 SEK per natt. På hotellrummen kan du ta del av det mest viktiga.

Alternativa resmål...

Om Kalmar

Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och ligger i den sydöstra delen av landet. Den historieintresserade har mycket att besöka när han kommer till Kalmar, bland annat Kalmar slott där både drottning Margareta och Gustav Vasa har bott under perioder av sina liv.

Själva staden är svår att inte förälska sig i utan är en fantastiskt vacker stad med gamla byggnader och härlig atmosfär.

Hotellen i Kalmar upplevs ofta ligga på en billig prisnivå med tanke på vad man får för pengarna, här har vi hotell med både inomhuspool och fitnessanläggning för drygt tusen kronor per natt. En gemensam nämnare för de flesta utav Kalmars hotell är att de av många upplevs som estetiskt tilltalande. Det är vackra byggnader och hemtrevliga rum.

Under sommarmånaderna är turismen i Kalmar något mer utbredd än under resten av året och det kan vara bra att boka sitt hotell lite i förväg, i alla fall om man vill ha ett av de allra bästa hotellen.

I Kalmar finns även ett stort utbud golfbanor för den som är intresserad av golf, många av dessa golfbanor har även anslutande hotell, perfekt för konferenser och dylikt.

Hotellkarta för Kalmar

Karta över Kalmar med hotell