Filtrera Hotell

Pris: 614-998 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kristianstad

Hitta de bästa hotellen i Kristianstad, Sverige för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Kristianstad. Inga hotell har filtrerats bort!
från 614kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd populära matställen i Kristianstad är det extremt billiga Hotel Bishops Arms ett attraktivt hotell. Det är nära Heliga Trefaldighetskyrkan som detta 3-stjärniga boende är beläget med rum från 614 svenska kronor.

från 694kr.

Det trestjärniga hotellet Stadshotellet Kristianstad hittar du på Nya Boulevarden och har en kostnad från 694 SEK. Hotellrummen har det mest nödvändiga.

från 694kr.

Hotel Sirius är ett trestjärnigt hotell med rum från 694 kr per natt och som du stöter på vid Vaestra Boulevarden. Rummen på Hotel Sirius erbjuder det enklaste.

från 878kr.

Det fyrstjärniga hotellet First Hotel Christian IV finner ni på V Boulevarden och har en kostnad från 878 kr. Utstyrseln på rummen består av det vanligaste.

från 885kr.

Det trestjärniga Quality Hotel Grand, Kristianstad har hotellrum till en kostnad från 885 kronor och du stöter på det på V. Storgatan. Hotellrummen på Quality Hotel Grand, Kristianstad har att erbjuda det enklaste.

från 998kr.

Annas Hotell är ett 4-stjärnigt boende med hotellrum från 998 kr och som ni påträffar vid Näsbychaussen. Rummen på Annas Hotell erbjuder det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Kristianstad

Kristianstad ligger i Skåne i södra Sverige. Staden grundades 1614 utav den danske kungen Kristian den fjärde. Staden har fortfarande Kristian den fjärdes sigill i sitt kommunvapen, detta gör Kristianstad till den enda staden i hela värden som har en utländsk kungs sigill i sitt vapen. Kristianstad har även fantastiskt vacker natur och med ett rikt djur och växtrike. Mitt i detta sköna landskap finns även en hel del golfbanor, många med tillhörande hotell och konferenslokaler. Hotellen är över huvud taget många i Kristianstad och de flesta ligger centralt mitt inne i staden. De är dessutom billiga, de allra flesta kostar runt tusen kronor per natt. Det finns naturligtvis några som kostar lite mer, men då får man också mer för pengarna. Till exempel ett bättre läge eller vattenutsikt, Kristians stad genomskärs nämligen av den magnifika Helge å. Så det är alltså billigt att bo på hotell i Kristianstad och det är dessutom en riktigt trevlig upplevelse.

Hotellkarta för Kristianstad

Karta över Kristianstad med hotell