Filtrera Hotell

Pris: 416-792 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lund

Hitta de bästa hotellen i Lund, Sverige för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Lund. Inga hotell har filtrerats bort!
från 416kr.

Med bekvämligheter som till exempel torrbastu, gym och pub är Elite Hotel Ideon, Lund ett prima och mycket billigt boende med rum från 416 svenska kronor och uppåt. Detta boende har en 3-stjärnig klass och är stationerat i Lund (Ideon Science Park).

från 467kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som fått schysta betyg av tidigare boenden så kan det trestjärniga Hotel Finn vara för er. Detta billiga hotell påträffas nära Lunds botaniska trädgård på vägen Dalbyvagen.

från 544kr.

Med ett gångavstånd till flera omtyckta restauranger i Lund är det mycket billiga Hotel Lundia ett lämpligt hotell. Det är nära Lunds domkyrka som detta fyrstjärniga boende påträffas med hotellrum från 544 SEK.

från 579kr.

På hotellet ibis Styles Lund får ni bo med en standard på tre stjärnor och rum från 579 svenska kronor. Detta boende finner ni nära Nova Lund shoppingcentrum.

från 656kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som finns i ett historiskt område med rum som är furnerade med det vanligaste. Historic Lund Hotel är hotellets namn och det är möjligt att beställa rum från 656 kronor per natt.

från 661kr.

Detta fyrstjärniga boende är byggt mycket nära de populära turistattraktionerna Lund Cathedral och Botanical Gardens (Botaniska Tradgarden). Grand Hotel, Lund är ett hotell nära Lunds domkyrka med en prislapp från 661 kronor för ett rum.

från 707kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Concordia har bekvämligheter som gym, bar och torrbastu. Detta hotell anses vara ett bra boende och hotellets rum har det vanligaste.

från 765kr.

StayAt Lund är ett populärt hotell med en hel del nöjda gäster och är stationerat nära Lunds botaniska trädgård. Hotellstandarden för detta hotell är på tre stjärnor och det tillhör en prisgrupp som är en smula dyrare än de genomsnittliga hotellen i Lund.

från 792kr.

The More Hotel Lund är ett hotellboende som finns nära Lunds botaniska trädgård och nära sevärdheterna Botanical Gardens (Botaniska Tradgarden) och Lund Cathedral. Detta hotell är enkelt utan att glömma kvalitén och har en standard på 3 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Lund

Lund är en av Sveriges mest kända universitetsstäder. Staden ligger i södra Sverige och är enkel att resa till både från andra platser i Sverige och från Europa. Självklart finns det massor av saker du som besökare kan se och göra i Lund, varför inte ta en tur på stan och besöka och shoppa i de trevliga butikerna som finns? Ett avbrott med en måltid på en av Lunds härliga restauranger eller caféer är inte heller helt fel. Lunds gamla och anrika historia gör att det finns ett stort utbud av kultur och sevärdigheter att erbjuda sina besökare. Här finns t.ex. en av Sveriges mest kända domkyrkor och äldsta universitet.

I Lund bor du i ett dubbelrum på ett fräscht och trevligt hotell med centralt läge från ungefär 900 kronor och uppåt per natt. Att bo i centrum har många fördelar då du där kan undvika jobbiga och tidskrävande transportsträckor. Om du vill pressa priset lite eller inte känner behovet av att bo i centrum kan du hitta billigare alternativ någon kilometer utanför Lunds centrum. Runt Lunds universitet går det t.ex. att hitta hotell med något lägre priser.

Hotellkarta för Lund

Karta över Lund med hotell