Filtrera Hotell

Pris: 510-1148 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Malmö

Hitta de bästa hotellen i Malmö, Sverige för dig!
Visar 16-30 av 32 hotell i Malmö. Inga hotell har filtrerats bort!
från 693kr.

Best Western Plus Hotel Noble House är ett fyrstjärnigt hotell med priser från 693 svenska kronor per rum. Det är nära Lilla Torg i Malmö som ni påträffar detta boende och det är billigt för sitt segment.

från 694kr.

Det 4-stjärniga Quality Hotel Konserthuset, Malmo har rum till en kostnad från 694 svenska kronor och ni hittar det längs Amiralsgatan. Utstyrseln på rummen omfattar det mest nödvändiga.

från 700kr.

Längs med Carlsgatan stöter ni på det 4-stjärniga boendet Comfort Hotel Malmö som har rum från 700 SEK. Endast standardutrustning är exempel på vad rummen har att erbjuda.

från 703kr.

Det populära hotellet Hotel Duxiana Malmö påträffas nära Rådhuset. Boendet har en klass på fyra stjärnor och hotellets pris hör till det mellersta prissegmentet.

från 707kr.

Nära Lilla Torg hittar man det omtyckta hotellet Elite Plaza Hotel, Malmö som fått ett mycket bra betyg av tidigare gäster. Klassen är fyrstjärnig för detta boende och med en kostnad på 707 kr per rum vilket anses som en vanlig prisnivå för staden.

från 751kr.

Clarion Collection Hotel Temperance är ett fyrstjärnigt boende med hotellrum från 751 kr per rum och som ni påträffar vid Engelbrektsgatan. Rummen på Clarion Collection Hotel Temperance är utrustade med det mest viktiga.

från 762kr.

Park Inn by Radisson Malmö Hotell har ett superfint läge en bit bort från de omtyckta sevärdheterna Lilla Torg (Little Square) och Malmo Museer. Detta fyrstjärniga hotell finnes på vägen Sjoemansgatan i Malmö.

från 791kr.

På Scandic St Jörgen stöter du på rum från 791 kronor, en standard på fyra stjärnor och ett läge längs Stora Nygatan. Utrustningen på rummen består av det mest viktiga.

från 792kr.

En hel del populära restauranger i Malmö finns nära hotellet The More Hotel. Det är i Malmö (Centrum) som detta fyrstjärniga hotell ligger med hotellrum från 792 SEK.

från 802kr.

Scandic Segevång är ett trestjärnigt hotell med rum från 802 kr per rum och natt, och som ni påträffar vid Segesvängen. Hotellrummen på hotellet har det enklaste.

från 881kr.

Best Western Hotel Jägersro är ett hotell med de mest vitala faciliteter. Det är nära Jägersro och vid gatan Jagersrovagen som du påträffar detta 4-stjärniga hotell.

från 951kr.

På vägen Triangeln finner ni det fyrstjärniga boendet Scandic Triangeln som har rum från 951 SEK per hotellrum. Rummen på Scandic Triangeln erbjuder det mest viktiga.

från 982kr.

På Scandic Malmö City stöter ni på hotellrum från 982 kronor, en standard på fyra stjärnor och ett läge på Kaptensgatan. Rummen på hotellet har t.ex. safebox, pentry och luftkonditionering.

från 982kr.

Det fyrstjärniga hotellet Scandic Kramer finner du på Stortorget och kostar från 982 SEK per natt. Rummen på hotellet är furnerade med standardutrustning.

från 996kr.

Hotellet Radisson Blu Hotel, Malmö har hälsoklubb, restaurang och bastu tillgängligt för sina gäster. Hotellets rum är rustade med det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Malmö

Malmö är Sveriges största sydliga stad. Det är också en stad som präglas av ett rikt och omväxlande kulturliv. Hit är det enkelt att ta sig både som svensk och för andra länders invånare, då Öresundsbron som utgår från just Malmö knyter samman Sverige med Europa. Som gäst i Malmö kan du antingen välja att känna på storstadspulsen och shoppa i stora shoppingcenter eller varva ner i en lummig och mysig park. Om du är mer kulturellt intresserad finns det sevärdheter runt om i hela staden, se dem lite på måfå eller gå på sightseeing. Självklart finns det även ett rikt utbud av nattklubbar och andra nöjen.

I Malmö kan du bo väldigt centralt nära intill tågstationen, eller nära till shoppingen, för ett väldigt bra pris om du jämför med många andra stora städer. En hotellnatt hos en mer eller mindre välkänd hotellkedja i stan med denna geografiska placering i staden kan du få för runt 500-600 kronor. Ett mycket bra pris som får anses billigt, speciellt då du när du bor så pass centralt kan få ut mer av din vistelse. Du slipper då onödiga transporter och kan istället promenera till många av stadens centrala attraktioner. Att många av dessa hotell ligger så nära tågstationen är också väldigt praktiskt om du ska resa till och från Malmö med just tåg som färdmedel.

Hotellkarta för Malmö

Karta över Malmö med hotell