Filtrera Hotell

Pris: 534-1093 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Norrköping

Hitta de bästa hotellen i Norrköping, Sverige för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Norrköping. Inga hotell har filtrerats bort!
från 534kr.

Vid gatan Hörngatan hittar du det tvåstjärniga boendet Hotell Hörnan som har rum från 534 SEK per hotellrum. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellets rum har som utbud.

från 594kr.

Södra Hotellet är ett trestjärnigt boende som ni finner på vägen Sodra Promenaden och som har ett pris från 594 kr per natt. Rummen på Södra Hotellet har att erbjuda standardutrustning.

från 625kr.

Det trestjärniga hotellet Above Hotell finner du på Stockholmsvagen och kostar från 625 kronor. Hotellets rum har det vanligaste.

från 743kr.

Det 4-stjärniga hotellet Strand Hotell hittar du på Drottninggatan och har ett pris från 743 kr per hotellrum. Hotellets rum har det enklaste.

från 793kr.

BEST WESTERN Princess Hotel är ett 4-stjärnigt hotell som du påträffar på gatan Skomakaregatan och som har ett pris från 793 svenska kronor per hotellrum. Hotellrummen på hotellet har det mest viktiga.

från 890kr.

Det trestjärniga hotellet Scandic Norrköping Nord finner ni på Järngatan och kostar från 890 svenska kronor per rum. Hotellrummen på Scandic Norrköping Nord har att erbjuda det enklaste.

från 891kr.

Scandic Norrköping City är ett fyrstjärnigt boende som ni finner längs med Slottsgatan och som kostar från 891 SEK per rum. Utstyrseln på hotellrummen består av det vanligaste.

från 1093kr.

Det fyrstjärniga hotellet The Lamp Hotel Norrkoping finner ni på Hospitalsgatan och kostar från 1093 svenska kronor. Hotellrummen på The Lamp Hotel Norrkoping är utrustade med det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Norrköping

Norrköping är Sveriges tionde största stad och ligger i Östergötland. Staden har en lång historia då den grundades redan på 1300-talet. Staden är full utav upplevelser för alla åldrar. Bland annat finns här Kolmården som är en utav Europas största djurparker. Här kan du gå på safari, titta på delfinshower och mycket annat roligt. Det händer även många andra spännande saker i Norrköping, bland annat flera olika musikfestivaler som till exempel Munken in the park. Norrköping är även hemstad åt flera utav våra stora stjärnor, till exempel Markus Krunegård och Amy Dimond.

Den som vill besöka Norrköping har tur, hotellen är inte bara billiga, de ligger också tätt. I stadens centrum finns det många olika hotell att välja på och priset ligger vanligtvis omkring tusen kronor per natt. Perfekt ifall man vill utforska staden. Den som är mer intresserad av vilda djur kan boka ett rum på Kolmårdens egna hotell, också det riktigt prisvärt! Norrköping är fyllt av möjligheter för den som vill utforska en av Sveriges mest spännande städer.

Hotellkarta för Norrköping

Karta över Norrköping med hotell