Filtrera Hotell

Pris: 1138-1392 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Norrtälje

Hitta de bästa hotellen i Norrtälje, Sverige för dig!
Visar 1-2 av 2 hotell i Norrtälje. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1138kr.

På Hotell Roslagen stöter ni på rum från 1138 svenska kronor, en standard på 3 stjärnor och ett läge längs Stockholmsvagen. Utrustningen på hotellrummen omfattar det enklaste.

från 1392kr.

Det fyrstjärniga Åtellet Hotell har hotellrum till ett pris från 1392 SEK och du hittar det vid Sjotullsgatan. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

Alternativa resmål...

Om Norrtälje

Norrtälje är en lite mindre stad i som ligger nära Stockholm och som är huvudstad i distriktet Roslagen. I Norrtälje finns närheten till vattnet, vilket ger staden en lugn och härlig känsla. Här hittar du som gäst såväl restauranger, caféer och butiker som museum och konst. Norrtälje är en väldigt lugn och skön stad med härliga gågator och vackra hus.

Eftersom Norrtälje är en så pass liten stad har du relativt nära till allt vart du än bor, då det är promenadavstånd till det mesta. Staden han några hotell centralt men även sådana som ligger någon kilometer utanför självaste centrum. En natt på ett trevligt hotell kan du få för ungefär 600 kronor och uppåt.

Hotellkarta för Norrtälje

Karta över Norrtälje med hotell