Filtrera Hotell

Pris: 548-1101 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Örebro

Hitta de bästa hotellen i Örebro, Sverige för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Örebro. Inga hotell har filtrerats bort!
från 548kr.

På Elite Stora Hotellet, Örebro bor man extremt billigt och har väldigt nära till en hel del populära restauranger i Örebro. Hotellet har 4 stjärnor i hotellstandard och du stöter på det nära Örebro slott med ett pris från 548 kronor för en natt.

från 693kr.

Detta mycket billiga hotell ligger nära Gustavsvik, har tre stjärnor i standard och rummen har inte mer än standardutrustning. Detta boendes namn är ibis Styles Örebro och du kan teckna ett rum från 693 SEK.

från 793kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotell Göta ligger på Olaigatan och har en kostnad från 793 kronor per rum. Rummen på Hotell Göta erbjuder det mest huvudsakliga.

från 847kr.

Det 4-stjärniga Best Western City Hotel har rum till en prislapp från 847 kronor och du stöter på det vid Kungsgatan. Hotellets rum har t.ex. minibar och safebox.

från 882kr.

Scandic Örebro Väst är ett 3-stjärnigt hotell med hotellrum från 882 SEK per rum och natt, och som ni finner vid Västhagagatan. Utrustningen på rummen består av det enklaste.

från 980kr.

Quality Hotel Örebro är ett 3-stjärnigt hotell med rum från 980 SEK per hotellrum och som ni stöter på vid Boglundsgatan. Rummen på Quality Hotel Örebro erbjuder det vanligaste.

från 981kr.

Det fyrstjärniga hotellet Scandic Grand Hotel stöter ni på Fabriksgatan och har ett pris från 981 svenska kronor. På rummen kan ni ta del av det enklaste.

från 1101kr.

Längs med vägen Kungsgatan finnes det fyrstjärniga hotellet Clarion Hotel Örebro som har rum från 1101 kr per rum. På hotellrummen kan ni ta del av standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Örebro

Örebro är en trevlig svensk stad med massa saker att se och upptäcka som turist. Här finns faktiskt det mesta du kan tänka dig, Örebro har nämligen en massa spännande museum och byggnader, härliga parker och naturområden, fina kyrkor och gallerier. Här finns det till och med flera slott i närheten! Samtidigt som alla dessa saker finns representerade, har Örebro också ett härligt centrum med mysiga butiker och trevliga restauranger och caféer.

Hotell hittar du till bra pris både i stadskärnan och lite utanför centrum. En natt i dubbelrum på ett fräscht och trevligt hotell kostar runt 600 kronor och uppåt inne i centrum med närhet till det mesta. Om du vill komma ner lite i pris är det möjligt om du väljer att bo lite utanför stan, men det handlar bara om någon hundralapp, så om du ska in till själva Örebro är det en väldigt marginell skillnad.

Hotellkarta för Örebro

Karta över Örebro med hotell