Filtrera Hotell

Pris: 855-1017 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Örnsköldsvik

Hitta de bästa hotellen i Örnsköldsvik, Sverige för dig!
Visar 1-2 av 2 hotell i Örnsköldsvik. Inga hotell har filtrerats bort!
från 855kr.

På First Hotel Statt hittar ni lediga rum från 855 svenska kronor, en standard på 4 stjärnor och ett läge längs Lasarettsgatan. Rummen på First Hotel Statt erbjuder standardutrustning.

från 1017kr.

Det fyrstjärniga hotellet Scandic Örnsköldsvik ligger på Hästmarksvägen och kostar från 1017 svenska kronor. På hotellrummen kan ni ta del av det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligger i norra Sverige och är en stad som satsar hårt på idrott och utomhusaktivitet. 2011 utsågs Örnsköldsvik till årets friluftskommun. Staden är annars känd för ishockeylaget Modo och för att vara hemstad till Peter Forsberg, Örnsköldsvik kallas ibland för Foppaland av utomstående. Men det finns mycket man kan ägna sig åt utöver ishockey i Örnsköldsvik. Inne i stadens centrum finns ett rikt utbud av olika aktiviteter, så som museer, teater och olika evenemang. Det finns en del hotell inne i stadens centrum. Dessa är billiga och kostar knappt 1000 kronor per natt. Det finns flera hotell lite utanför staden, så oberoende av vad man är ute efter när man besöker Örnsköldsvik finns det ett bra ställe att bo på. Den som är ute efter att vara ute i friska luften kanske hellre väljer ett hotell lite utanför själva staden. Den som är här för att utforska den spännande staden kan boka ett hotell i själva centrum.

Hotellkarta för Örnsköldsvik

Karta över Örnsköldsvik med hotell