Filtrera Hotell

Pris: 449-1166 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Östersund

Hitta de bästa hotellen i Östersund, Sverige för dig!
Visar 1-10 av 10 hotell i Östersund. Inga hotell har filtrerats bort!
från 449kr.

Det tvåstjärniga Pensionat Björnen har hotellrum till en prislapp från 449 kronor och ni hittar det på Storgatan. På hotellrummen kan ni ta del av det vanligaste.

från 504kr.

Vandrarhemmet Frösö Park är ett tvåstjärnigt hotell som ni påträffar längs med gatan Frösö Park och som har en kostnad från 504 kronor per hotellrum. Hotellrummen på hotellet är furnerade med det vanligaste.

från 594kr.

Nya Pensionatet är ett tvåstjärnigt boende som ni finner vid gatan Prastgatan och som har ett pris från 594 kronor per rum och natt. Utstyrseln på hotellrummen omfattar det enklaste.

från 618kr.

Hotellet Hotell Älgen är mycket billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Det är nära Östersunds rådhus och på vägen Storgatan som ni stöter på detta trestjärniga hotell.

från 707kr.

Hotellet Hotell Jemtlandia finner du nära Östersunds rådhus med en två standard. Det är på Storgatan som du hittar detta boende och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 707kr för ett rum.

från 748kr.

Hotell Zäta är ett trestjärnigt boende som ni påträffar på gatan Prästgatan och som har ett pris från 748 kronor per rum och natt. Rummen på hotellet är utrustade med det enklaste.

från 790kr.

Scandic Östersund Syd är ett fyrstjärnigt boende med rum från 790 svenska kronor och som ni stöter på vid Krondikesvägen. Utrustningen på hotellrummen omfattar det mest nödvändiga.

från 793kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotell Jämteborg hittar du på Storgatan och har en kostnad från 793 kr. På hotellrummen kan du ta del av det vanligaste.

från 890kr.

Scandic Östersund City är ett 4-stjärnigt hotell med hotellrum från 890 kr och som ni påträffar vid Kyrkgatan. Endast det vanligaste är exempel på vad hotellets rum har som utbud.

från 1166kr.

Vid Prästgatan stöter ni på det fyrstjärniga boendet Clarion Hotel Grand Östersund som har rum från 1166 kr. Rummen på hotellet har standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Östersund

Östersund ligger i Sveriges absoluta mitt och har därför fått titeln Sveriges mittpunkt. Östersund ligger i Jämtland och är den enda staden i landskapet. Östersund är även den enda staden i Sverige som grundats på 1700-talet. Staden är mycket stor när det kommer till vintersport, Östersund kallas till och med ibland för Vinterstaden, och har flera gånger anordnat världsmästerskap i olika vintersporter. När du besöker staden finns det alltså möjlighet att testa på de flesta vintersporter. Det går naturligtvis bra att vistas i Östersund på somrarna också, runt omkring staden finns det möjlighet att bada och den som känner för det kan även ta en runda på golfbanan.

Det finns flera billiga hotell i Östersund. En hel del utav dem ligger inne i det centrala Östersund och en del ligger lite utanför. Priserna kan variera ordentligt, en del hotell kostar ungefär 1000 kronor per natt medan det finns enklare vandrarhem som kostar så lite som 400 per natt. Så beroende på hur man vill att boendet skall se ut är priset lite olika, men vad man än väljer så är det riktigt prisvärt.

Hotellkarta för Östersund

Karta över Östersund med hotell