Filtrera Hotell

Pris: 259-259 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sälen

Hitta de bästa hotellen i Sälen, Sverige för dig!
Visar 1-1 av 1 hotell i Sälen. Inga hotell har filtrerats bort!
från 259kr.

Sälens Vandrarhem - Hostel är ett tvåstjärnigt boende med hotellrum från 259 kronor per rum och som du påträffar vid Grasheden. På rummen kan ni ta del av standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Sälen

Sälen är en populär turistort i Sverige, framför allt när det kommer till skidåkning och annan vintersport. Sälen har allt som allt sju skidanläggningar varav två ägs utav Skistar. Flera av anläggningarna är anpassade för barnfamiljer och du behöver inte alls vara särskilt bra på att åka skidor för att åka hit och göra ett försök. Om du inte klarar dig på egen hand kan du dessutom få en instruktör som snabbt lär dig att svischa ner för backarna.

Men det är inte bara på vintrarna som man kan njuta av Sälen, även på somrarna finns här en del aktiviteter som till exempel fjällvandring och fiske.

Det finns många olika sätt att bo på när du besöker Sälen. Här finns de riktigt billiga vandrarhemmen som inte kostar mer än ett par hundralappar. Den som känner sig för bekväm för ett vandrarhem kan lätt hitta ett trevligt hotell, men får då betala lite mer, naturligtvis är det ändå väldigt prisvärt. Det kan även vara trevligt att hyra en helt egen stuga om du reser med flera andra, det finns väldigt många olika att välja mellan. Med tanke på den upplevelse man erbjuds är boendet, oavsett om det är på hotell eller inte, riktigt billigt.

Hotellkarta för Sälen

Karta över Sälen med hotell