Filtrera Hotell

Pris: 689-955 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Skellefteå

Hitta de bästa hotellen i Skellefteå, Sverige för dig!
Visar 1-3 av 3 hotell i Skellefteå. Inga hotell har filtrerats bort!
från 689kr.

Det 2-stjärniga hotellet Rum För Resande - Guest House hittar du på Klockarbergsvägen och kostar från 689 svenska kronor per rum och natt. Endast det vanligaste är exempel på vad rummen har som utbud.

från 801kr.

Det fyrstjärniga Scandic Skellefteå har hotellrum till ett pris från 801 SEK och du påträffar det vid Kanalgatan. Utstyrseln på rummen omfattar det mest nödvändiga.

från 955kr.

Det trestjärniga hotellet Quality Hotel Skelleftea Stadshotell stöter du på Stationsgatan och har en kostnad från 955 kr per rum. Rummen på hotellet har det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Skellefteå

Skellefteå ligger i Västerbotten, ganska nordligt i Sverige. Skellefteå är på grund av sitt nordliga läge mest känt för sin vinterkultur. Här kan du som besökare njuta av härlig skidåkning såväl nedförsåkning som längdskidåkning. Stadens närhet till naturen och friluftsliv är påtaglig såväl vinter som sommar. Här kan du också roa dig med event och sportevenemang!

I Skellefteå kan du bo billigt precis mitt i stan vid det stora torget, med närhet till allt som stan har att erbjuda med restauranger och butiker. Det finns flera olika hotell att välja mellan beroende på vilken typ av boende du söker, gemensamt för dem är att de är fräscha och håller god standard. De flesta av dem har dubbelrum att erbjuda från ungefär 700 kronor per natt. Det finns även hotell en bit utanför centrum, men prisklassen är ganska jämn.

Hotellkarta för Skellefteå

Karta över Skellefteå med hotell