Filtrera Hotell

Pris: 690-1181 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Skövde

Hitta de bästa hotellen i Skövde, Sverige för dig!
Visar 1-4 av 4 hotell i Skövde. Inga hotell har filtrerats bort!
från 690kr.

Längs med gatan Ekedalsgatan stöter du på det 4-stjärniga boendet Quality Hotel Prisma som har rum från 690 SEK per natt. Hotellets rum är utrustade med det vanligaste.

från 711kr.

Vid Alphyddevägen påträffar du det 4-stjärniga boendet First Hotel Billingehus som har hotellrum från 711 kr per natt. Hotellrummen har standardutrustning.

från 955kr.

På Scandic Billingen ligger lediga hotellrum från 955 svenska kronor, en hotellstandard på fyra stjärnor och ett läge vid Trädgårdsgatan. Hotellets rum är utrustade med det mest huvudsakliga.

från 1181kr.

På Clarion Collection Hotel Majoren finner ni lediga hotellrum från 1181 svenska kronor, en hotellstandard på 3 stjärnor och ett läge vid Trädgårdsgatan. Hotellets rum har det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Skövde

Skövde ligger i Västergötland i Sverige och är över 600 år gammal. Bara 20 minuter från Skövde finns Skandinaviens största vattenparadis: Skara sommarland, som är en upplevelse för hela familjen. Men det är även spännande att stanna kvar inne i stadens centrum, här anordnas stadsvandringar där du kan lära dig om den gamla stadens historia. I Skövde anordnar man även en återkommande matfestival varje år. Tanken är att skapa ett större fokus på lokalproducerad mat, men det spelas även musik och det är över huvud taget en trevlig tillställning för alla åldrar.

Det finns flera hotell i Skövde, de är överlag billiga men varierar lite i pris. Den som nöjer sig med ett Bed and breakfast behöver inte betala särskilt mycket mer än mellan 700 och 800 kronor. Medan den som vill bo lite finare måste betala lite mer, mellan 1000 och 1500 kronor ungefär, men då får man också mer för pengarna. Det finns ett flertal fina konferenshotell i Skövde i lite olika prisklasser.

Hotellkarta för Skövde

Karta över Skövde med hotell