Filtrera Hotell

Pris: 204-1681 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Stockholm

Hitta de bästa hotellen i Stockholm, Sverige för dig!
Visar 16-30 av 83 hotell i Stockholm. Inga hotell har filtrerats bort!
från 622kr.

På Hotel Hansson bor ni mycket billigt och har inte långt till en mängd populära restauranger i Stockholm. Det är i Stockholm (Centrala Stockholm) som detta fyrstjärniga boende ligger med rum från 622 kronor.

från 641kr.

2kronor Hotel C.I.T.Y är ett billigt hotell i Stockholm med en hel del riktigt bra restauranger inom gångavstånd. Hotellet har 2 stjärnor i hotellstandard och ni finner det i Stockholm (Centrala Stockholm) med ett pris från 641 svenska kronor för ett hotellrum.

från 667kr.

Crystal Plaza Hotel är ett trestjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget nära sevärdheterna Stockholms Stadshus och Gamla Stan. Detta hotell finns nära Kungliga Operan längs Birger Jarlsgatan.

från 667kr.

Hotellet Mälardrottningen är byggt inte mer än en bit bort från sevärdheter som Stockholms Stadshus, Fotografiska och Gamla Stan. Hotellet har en 3-stjärnig standard och är ett alternativ i Stockholm vilket räknas som billigt för plånboken.

från 667kr.

I Stockholm (Centrala Stockholm) finner du detta billiga hotell som är trestjärnigt och där hotellrummen är furnerade med det mest nödvändiga. På Hotell Norrtull kan du beställa rum från 667 riksdaler.

från 672kr.

Du har ett stenkast bort till en hel del välbesökta attraktioner som Gamla Stan och Vasamuseet från hotellet Hotel Esplanade. Detta hotell finnes längs med vägen Strandvagen i Stockholm och har en klass på fyra stjärnor.

från 690kr.

Längs med Humlegårdsgatan ligger det 4-stjärniga hotellet Scandic Anglais som har hotellrum från 690 kr. Hotellrummen på hotellet har standardutrustning.

från 693kr.

På gatan Vasagatan finnes lyxhotellet Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm beläget nära Stadshuset. Hotellet har både bastu, inomhuspool och en lyxig stämning för hotellets gäster.

från 693kr.

Flera omtyckta restauranger i Stockholm påträffas inom ett kort avstånd till det billiga hotellet Hotel Oden. Det är i Stockholm (Vasastan) som du finner detta trestjärniga hotell med en pirslapp från 693 kronor per rum.

från 703kr.

Ett beundrat hotell som mottagit ett superomdöme är Hotel Tegnérlunden som ligger i Stockholm (Centrala Stockholm). Hotellet har en klass på 3 stjärnor och tillhör de billiga boendena.

från 703kr.

På Best Western Hotel Karlaplan bor du mycket billigt och har nära till en mängd omtyckta restauranger i Stockholm. Hotellet har fyra stjärnor i hotellstandard och ligger i Stockholm (Centrala Stockholm) med en pirslapp från 703 kronor.

från 703kr.

På det billiga hotellet Hotel Hornsgatan får du tillträde till bekvämligheter som är det enklaste till en kostnad från 703 kr. Hotellet stöter du på i Stockholm (Centrala Stockholm) och har en standard på 2 stjärnor.

från 707kr.

Hellstens Malmgård är ett hotell med de mest grundläggande faciliteter. Hotellet springer du på längs vägen Brannkyrkagatan som är belägen i Stockholm (Hornstull) och med en klass på tre stjärnor.

från 707kr.

Hotellet Adlon Hotel är byggt endast en bit bort från sevärdheterna Kungliga Slottet, Stockholms Stadshus och Gamla Stan. Boendet är rätt så bra i pris och med en klass på 3 stjärnor.

från 712kr.

Om faciliteter som är det vanligaste är något ni måste ha så kan kanske Hotel Aldoria vara hotellet för er med en kostnad från 712 kronor per natt. Boendet har en standard på tre stjärnor och är byggt i Stockholm (Centrala Stockholm).

Alternativa resmål...

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, belägen vid den östra kusten. I Stockholm finns allt du söker! Ett härligt skärgårds liv om somrarna, stort utbud av varierande shopping, kultur och historia, samt mycket, mycket mer. Du hittar saker att roa dig med här, vare sig du reser ensam, med en kompis eller partner, eller tillsammans med din familj. Till Stockholm reser det människor i såväl affärer som för nöjes skull, både från Sverige och från andra länder och hotellutbudet är stort och inkluderar även hotell som är billiga och passar den tightare budgeten.

Om du vill hitta billiga hotell i Stockholm gör du det enklast i utkanten av staden. I förorter som t.ex. Kista finns bra och prisvärda alternativ. Att de ligger en bit från centrum behöver inte spela så stor roll som du inte ska göra något alldels speciellt, det är nämligen enkelt att ta sig in till stan med såväl tunnelbana, buss och bil.

Men det går självklart även att hitta billigt boende i flera av de centrala stadsdelarna inne i Stockholms stad. Det finns t.ex. kombinerade vandrarhem och hotell där hotellgästerna erbjuds en bättre standard precis som på ett vanligt hotell, men ofta till ett lite lägre pris. Om du vill komma undan billigt men samtidigt bo centralt kan det också vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden, då du kan spara en hel del pengar på sådana.

Hotellkarta för Stockholm

Karta över Stockholm med hotell