Filtrera Hotell

Pris: 204-1681 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Stockholm

Hitta de bästa hotellen i Stockholm, Sverige för dig!
Visar 31-45 av 83 hotell i Stockholm. Inga hotell har filtrerats bort!
från 712kr.

I Stockholm (Centrala Stockholm) är hotellet Best Western Hotel Bentleys placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Stockholms Stadshus och Stockholm Cathedral. Hotellet har en 4-stjärnig klass och priset för en natt tycks inte vara direkt dyrt jämfört med andra hotell.

från 717kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som hittas hyfsat nära populära sevärdheterna Kungliga Slottet och Gamla Stan. Med rum från 717 SEK är Hotell Söder tyvärr inte billigast, men har en fin placering nära Fotografiska museet i Stockholm.

från 750kr.

Scandic Ariadne är ett trestjärnigt boende som du stöter på vid vägen Södra Kajen och som kostar från 750 svenska kronor per natt. Rummen på hotellet är furnerade med det vanligaste.

från 756kr.

Hotellet Freys Hotel har pub, torrbastu och restaurang tillgängligt för sina gäster. Detta boende är relativt billigt och rummen är furnerade med det vanligaste.

från 756kr.

Hotel Lilla Rådmannen är ett trestjärnigt hotell som anses vara prisvärt och är beläget i närheten av sevärdheterna Stockholms Stadshus och Opera House (Operan). Du hittar boendet längs Radmansgatan i Stockholm (Centrala Stockholm).

från 772kr.

Med ett kort avstånd till många omtyckta restauranger i Stockholm är Central Hotel ett bra hotell. Boendet har tre stjärnor i klass och du stöter på det nära Stadshuset med ett pris från 772 kronor för ett rum.

från 787kr.

Lord Nelson Hotel är ett trestjärnigt hotell i Stockholm med en drömlik stuk. Från 787 SEK per dygn kan ni få rum på hotellet för och hotellet finner ni nära Stockholms slott.

från 792kr.

Det 4-stjärniga hotellet Elite Hotel Stockholm Plaza är anpassat för firmor och du stöter på det på gatan Birger Jarlsgatan. Du kan bli en boende från 792 kronor per dygn och det finns till exempel företagscenter och konferenssal att använda.

från 805kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som fått schysta omdöme av tidigare hotellgäster så kan möjligtvis det trestjärniga Bizapartment Gärdet vara för er. Det är ett boende som finnes i Stockholm (Ladugårdsgärdet) på vägen Sehlstedtsgatan.

från 827kr.

Omena Hotel Stockholm är ett hotell i Stockholm med många populära restauranger inom gångavstånd. Detta hotell har 3 stjärnor i standard och är byggt nära Stadshuset med priser från 827 SEK per dygn.

från 837kr.

En hel del populära restauranger i Stockholm är stationerat inom ett kort avstånd till hotellet Best Western Kom Hotel. Detta hotell har tre stjärnor i klass och ni stöter på det i Stockholm (Centrala Stockholm) med en pirslapp från 837 kronor för ett rum.

från 845kr.

Ett beundrat hotell som erhållit ett superomdöme är Mornington Hotel Stockholm City som finnes i Stockholm (Östermalm). Hotellet är 4-stjärnigt och hotellets pris hör till det mellersta prisomfånget.

från 845kr.

De mest avgörande faciliteter påträffar du på det billiga hotellet Best Western Plus Time Hotel. Boendet har fyra stjärnor i standard och du påträffar det utmed gatan Vanadisvägen i Stockholm (Centrala Stockholm).

från 867kr.

Hotellet Hotel Riddargatan finns inom kort avstånd till många toppkrogar i Stockholm. Boendet har tre stjärnor i klass och ni hittar det nära Kungliga Operan med ett pris från 867 kr för en natt.

från 872kr.

Träningslokalen på det 4-stjärniga Nordic Sea Hotel ger er en chans att svettas under vistelsen i Stockholm. De billiga rummen på hotellet kostar från 872 SEK och har det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, belägen vid den östra kusten. I Stockholm finns allt du söker! Ett härligt skärgårds liv om somrarna, stort utbud av varierande shopping, kultur och historia, samt mycket, mycket mer. Du hittar saker att roa dig med här, vare sig du reser ensam, med en kompis eller partner, eller tillsammans med din familj. Till Stockholm reser det människor i såväl affärer som för nöjes skull, både från Sverige och från andra länder och hotellutbudet är stort och inkluderar även hotell som är billiga och passar den tightare budgeten.

Om du vill hitta billiga hotell i Stockholm gör du det enklast i utkanten av staden. I förorter som t.ex. Kista finns bra och prisvärda alternativ. Att de ligger en bit från centrum behöver inte spela så stor roll som du inte ska göra något alldels speciellt, det är nämligen enkelt att ta sig in till stan med såväl tunnelbana, buss och bil.

Men det går självklart även att hitta billigt boende i flera av de centrala stadsdelarna inne i Stockholms stad. Det finns t.ex. kombinerade vandrarhem och hotell där hotellgästerna erbjuds en bättre standard precis som på ett vanligt hotell, men ofta till ett lite lägre pris. Om du vill komma undan billigt men samtidigt bo centralt kan det också vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden, då du kan spara en hel del pengar på sådana.

Hotellkarta för Stockholm

Karta över Stockholm med hotell