Filtrera Hotell

Pris: 204-1681 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Stockholm

Hitta de bästa hotellen i Stockholm, Sverige för dig!
Visar 46-60 av 83 hotell i Stockholm. Inga hotell har filtrerats bort!
från 881kr.

Elite Hotel Arcadia är ett populärt hotell med fyra stjärnor som fått bra vitsord av recensenter. Det är längs med vägen Koersbaersvaegen i Stockholm (Vasastan) som du påträffar detta hotell.

från 881kr.

Det företagslämpade Elite Palace Hotel är ett 4-stjärnigt hotell längs vägen St Eriksgatan. Rummen har ett pris från 881 SEK och på hotellet finns bl.a. företagsanpassade tjänster som företagstjänster och kemtvätt.

från 881kr.

Faciliteter som bar, hälsoklubb och inomhuspool finner ni på hotellet Elite Hotel Marina Tower. Boendet är fyrstjärnigt och ni springer på det längs med Saltsjoqvarns Kaj Nacka nära Prince Eugens Waldemarsudde.

från 885kr.

På Best Western Columbus Hotell hittar du hotellrum från 885 kr per natt och en standard på tre stjärnor. Det är nära Fotografiska museet i Stockholm som du finner detta hotell.

från 907kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad är mycket uppskattat av hotellgästerna. Detta hotell är stationerat nära Hammarbybacken på Midskeppsgatan i Stockholm.

från 934kr.

Hotel Stureplan är ett hotell i Stockholm med flera riktigt bra restauranger inom gångavstånd. Detta hotell har 4 stjärnor i standard och hittas nära Kungliga Operan med en pirslapp från 934 kr per natt.

från 947kr.

På ibis Styles Stockholm Odenplan har du nära till flera omtyckta matställen i Stockholm. Det är i Stockholm (Centrala Stockholm) som detta trestjärniga hotell är byggt med rum från 947 SEK och uppåt.

från 957kr.

Ett populärt hotell som erhållit ett superbetyg är Villa Källhagen som finns i Stockholm (Ladugårdsgärdet). Hotellstandarden är fyrstjärnig för boendet och är varken dyrt eller billigt med ett pris från 957 kr för ett natt.

från 970kr.

På hotellet Best Western Premier Hotell Kung Carl får du bo med en standard på fyra stjärnor och rum på hotellet från 970 kr per natt. Detta boende finner ni nära Kungliga Operan i Stockholm.

från 975kr.

Elite Eden Park Hotel, ett hotell med 4 stjärnor som är beläget nära sevärdheterna Vasamuseet och Gamla Stan. Du hittar hotellet längs med vägen Sturegatan nära Kungliga Operan.

från 979kr.

Vid gatan Kungsbron stöter ni på det 3-stjärniga hotellet Comfort Hotel Stockholm som har hotellrum från 979 svenska kronor. Utrustningen på rummen består av det vanligaste.

från 986kr.

Om du tänkt bo drömlikt i Stockholm så kan det 4-stjärniga hotellet Lady Hamilton Hotel möjligen vara något för dig. Rummen har ett pris från 986 kronor för en kärleksfull atmosfär och detta hotell är beläget nära Stockholms slott.

från 986kr.

Med ett litet gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Gamla Stan och Stockholms Stadshus kanske hotellet Victory Hotel ett okej val för er. Hotellet finns intill Lilla Nygatan i Stockholm och har en hotellstandard på 4 stjärnor.

från 990kr.

Vid Brunkebergstorg hittar ni det fyrstjärniga boendet Scandic Sergel Plaza som har rum från 990 SEK per hotellrum. Rummen är furnerade med det mest viktiga.

från 1005kr.

Om du vill bo mysigt i Stockholm så kan det fyrstjärniga boendet Körunda Golf & Konferenshotell möjligen vara något för er. Det är nära Nynäshamns Golfklubb i Stockholm som du påträffar boendet och där du kan hitta hotellrum från 1005 SEK.

Alternativa resmål...

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, belägen vid den östra kusten. I Stockholm finns allt du söker! Ett härligt skärgårds liv om somrarna, stort utbud av varierande shopping, kultur och historia, samt mycket, mycket mer. Du hittar saker att roa dig med här, vare sig du reser ensam, med en kompis eller partner, eller tillsammans med din familj. Till Stockholm reser det människor i såväl affärer som för nöjes skull, både från Sverige och från andra länder och hotellutbudet är stort och inkluderar även hotell som är billiga och passar den tightare budgeten.

Om du vill hitta billiga hotell i Stockholm gör du det enklast i utkanten av staden. I förorter som t.ex. Kista finns bra och prisvärda alternativ. Att de ligger en bit från centrum behöver inte spela så stor roll som du inte ska göra något alldels speciellt, det är nämligen enkelt att ta sig in till stan med såväl tunnelbana, buss och bil.

Men det går självklart även att hitta billigt boende i flera av de centrala stadsdelarna inne i Stockholms stad. Det finns t.ex. kombinerade vandrarhem och hotell där hotellgästerna erbjuds en bättre standard precis som på ett vanligt hotell, men ofta till ett lite lägre pris. Om du vill komma undan billigt men samtidigt bo centralt kan det också vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden, då du kan spara en hel del pengar på sådana.

Hotellkarta för Stockholm

Karta över Stockholm med hotell