Filtrera Hotell

Pris: 204-1681 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Stockholm

Hitta de bästa hotellen i Stockholm, Sverige för dig!
Visar 61-75 av 83 hotell i Stockholm. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1022kr.

Nära Stockholms medeltidsmuseum finnes det glansfulla hotellet Sheraton Stockholm Hotel, placerat vid Tegelbacken BOX. Under din lyxiga tid som hotellgäst på lyxhotellet kan ni få tillträde till lyxiga bekvämligheter som exempelvis bastu, gym och massage.

från 1036kr.

Ett populärt hotell är Courtyard by Marriott Stockholm som du stöter på i Stockholm (Centrala Stockholm) och har flera tillfredställda gäster sedan förut. Det populära boendet har fyra stjärnor i standard och är en smula dyrare än genomsnittet från 1036 kronor för en natt.

från 1062kr.

Hotel Rival är ett populärt hotell med 4 stjärnor och många tacksamma gäster. Detta hotell stöter ni på vid gatan Mariatorget Box nära Stockholms slott.

från 1063kr.

Ett beundrat hotell som fått ta emot ett superbetyg är Stallmästaregården som finns i Stockholm (Vasastan). Hotellstandarden är 4-stjärnig för boendet och är inte direkt det billigaste boendet du kan finna i Stockholm.

från 1101kr.

Lyxhotellet Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm har en 5-stjärnig klass och hotellrum till en kostnad från 1101 svenska kronor och uppåt. Det lite dyrare hotellet ligger nära Nationalmuseum i Stockholm.

från 1108kr.

Det fyrstjärniga hotellet Radisson Blu Waterfront Hotel är utformat för bolag och du påträffar det längs Nils Ericsons Plan. Rummen har ett pris från 1108 SEK per natt och exempel på faciliteter för bolag är större konferensrum och kemtvätt av kläder.

från 1139kr.

Med ett kort gångavstånd till en hel del omtyckta restauranger i Stockholm är Nordic Light Hotel ett tilltalande hotell. Detta hotell har fyra stjärnor i standard och ni hittar det nära Stadshuset med en kostad från 1139 svenska kronor för ett rum.

från 1148kr.

Berns hotell är ett mysigt boende med 4 stjärnor, ett självklart val för det långvariga paret. Rummen på hotellet har en avgift från 1148 kr för en sagolik anda och hotellet finnes nära Kungliga Operan i Stockholm.

från 1164kr.

Med en trestjärnig klass hittar ni hotellrum från 1164 svenska kronor på hotellet Hotell M/S Monika. Detta boende finns i Stockholm (Kungsholmen) och det är ej bland de mest billiga alternativen.

från 1186kr.

Det är nära Stockholms slott längs med gatan Guldgraend Box som du springer på Hilton Stockholm Slussen, ett lyxhotell ut över det normala. Boendet är ett bra val för er som önskar en lyxigare vistelse med bl.a. hälsoklubb och företagscenter.

från 1191kr.

Scandic Sjöfartshotellet är ett 3-stjärnigt boende med hotellrum från 1191 kronor och som ni finner vid Katarinavägen. På rummen kan ni ta del av det vanligaste.

från 1196kr.

På Rica Hotel Stockholm hittar ni lediga rum från 1196 svenska kronor, en standard på fyra stjärnor och ett läge på Slöjdgatan. Hotellrummen på Rica Hotel Stockholm har att erbjuda t.ex. värdeförvaringsbox, luftkonditionering och minibar.

från 1201kr.

Vid vägen Strandvagen hittar du det tjusiga hotellet Hotel Diplomat placerat nära Nationalmuseum. Under din fantastiska tid på lyxhotellet kan ni njuta av lyxiga bekvämligheter som bland annat kemtvätt, företagscenter och torrbastu.

från 1241kr.

På Hotel Skeppsholmen har ni mycket nära till flera populära restauranger i Stockholm. Det är nära Vasamuseet som detta fyrstjärniga hotell ligger med hotellrum från 1241 kronor.

från 1244kr.

Ett populärt hotell som mottagit ett superbetyg är Story Hotel som ligger nära Kungliga Operan. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och prisklassen hör till de dyraste i staden.

Alternativa resmål...

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, belägen vid den östra kusten. I Stockholm finns allt du söker! Ett härligt skärgårds liv om somrarna, stort utbud av varierande shopping, kultur och historia, samt mycket, mycket mer. Du hittar saker att roa dig med här, vare sig du reser ensam, med en kompis eller partner, eller tillsammans med din familj. Till Stockholm reser det människor i såväl affärer som för nöjes skull, både från Sverige och från andra länder och hotellutbudet är stort och inkluderar även hotell som är billiga och passar den tightare budgeten.

Om du vill hitta billiga hotell i Stockholm gör du det enklast i utkanten av staden. I förorter som t.ex. Kista finns bra och prisvärda alternativ. Att de ligger en bit från centrum behöver inte spela så stor roll som du inte ska göra något alldels speciellt, det är nämligen enkelt att ta sig in till stan med såväl tunnelbana, buss och bil.

Men det går självklart även att hitta billigt boende i flera av de centrala stadsdelarna inne i Stockholms stad. Det finns t.ex. kombinerade vandrarhem och hotell där hotellgästerna erbjuds en bättre standard precis som på ett vanligt hotell, men ofta till ett lite lägre pris. Om du vill komma undan billigt men samtidigt bo centralt kan det också vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden, då du kan spara en hel del pengar på sådana.

Hotellkarta för Stockholm

Karta över Stockholm med hotell