Filtrera Hotell

Pris: 204-1681 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Stockholm

Hitta de bästa hotellen i Stockholm, Sverige för dig!
Visar 76-83 av 83 hotell i Stockholm. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1291kr.

Scandic Malmen är ett fyrstjärnigt boende med hotellrum från 1291 svenska kronor och som du hittar vid Götgatan. Rummen på hotellet har det enklaste.

från 1361kr.

Grand Hôtel Stockholm är ett 5-stjärnigt hotell som ni påträffar på gatan Södra Blasieholmshamnen och som har en kostnad från 1361 kr per rum och natt. Utrustningen på rummen består av t.ex. värdeförvaringsbox, minibar och AC.

från 1396kr.

Det fyrstjärniga hotellet Rica Hotel Kungsgatan ligger på Kungsgatan och har en kostnad från 1396 svenska kronor per rum. På hotellrummen kan ni ta del av AC och minibar.

från 1481kr.

Clarion Hotel Stockholm är ett 4-stjärnigt boende med rum från 1481 kronor och som ni stöter på vid Ringvaegen. På rummen kan du ta del av standardutrustning.

från 1491kr.

Scandic Hasselbacken är ett fyrstjärnigt boende som ni stöter på längs med vägen Hazeliusbacken och som har ett pris från 1491 kr per natt. På rummen kan du ta del av det vanligaste.

från 1496kr.

Rica Hotel Gamla Stan är ett fyrstjärnigt boende som du stöter på vid gatan Lilla Nygatan och som kostar från 1496 svenska kronor per rum och natt. Rummen på hotellet är furnerade med det vanligaste.

från 1597kr.

Med ett prisvärt boende och en klass på 3 stjärnor har du bara ett kort avstånd till de populära attraktionerna Stockholms Stadshus och Gamla Stan. Från 1597 svenska kronor per dygn kan ni få rum på Hotel Sven Vintappare nära Stockholms slott.

från 1681kr.

Clarion Hotel Sign är ett fyrstjärnigt boende med hotellrum från 1681 kr per hotellrum och som ni hittar vid Östra Järnvägsgatan. Utrustningen på rummen omfattar t.ex. safebox och minibar.

Alternativa resmål...

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, belägen vid den östra kusten. I Stockholm finns allt du söker! Ett härligt skärgårds liv om somrarna, stort utbud av varierande shopping, kultur och historia, samt mycket, mycket mer. Du hittar saker att roa dig med här, vare sig du reser ensam, med en kompis eller partner, eller tillsammans med din familj. Till Stockholm reser det människor i såväl affärer som för nöjes skull, både från Sverige och från andra länder och hotellutbudet är stort och inkluderar även hotell som är billiga och passar den tightare budgeten.

Om du vill hitta billiga hotell i Stockholm gör du det enklast i utkanten av staden. I förorter som t.ex. Kista finns bra och prisvärda alternativ. Att de ligger en bit från centrum behöver inte spela så stor roll som du inte ska göra något alldels speciellt, det är nämligen enkelt att ta sig in till stan med såväl tunnelbana, buss och bil.

Men det går självklart även att hitta billigt boende i flera av de centrala stadsdelarna inne i Stockholms stad. Det finns t.ex. kombinerade vandrarhem och hotell där hotellgästerna erbjuds en bättre standard precis som på ett vanligt hotell, men ofta till ett lite lägre pris. Om du vill komma undan billigt men samtidigt bo centralt kan det också vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden, då du kan spara en hel del pengar på sådana.

Hotellkarta för Stockholm

Karta över Stockholm med hotell