Filtrera Hotell

Pris: 628-716 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Trollhättan

Hitta de bästa hotellen i Trollhättan, Sverige för dig!
Visar 1-4 av 4 hotell i Trollhättan. Inga hotell har filtrerats bort!
från 628kr.

First Hotel Kung Oscar är ett 4-stjärnigt hotell med hotellrum från 628 kronor och som du stöter på vid Drottninggatan. Hotellets rum är utrustade med bl.a. minibar och värdeförvaring.

från 689kr.

Best Western Hotel Trollhättan är ett trestjärnigt hotell med hotellrum från 689 kronor och som du stöter på vid Polhemsgatan. Rummen på hotellet har det enklaste.

från 694kr.

Hotell Bele är ett trestjärnigt hotell som du finner vid gatan Kungsgatan och som kostar från 694 kronor per rum. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellets rum har att erbjuda.

från 716kr.

Scandic Swania är ett fyrstjärnigt hotell med rum från 716 kr per hotellrum och som du påträffar vid Storgatan. Utstyrseln på hotellrummen omfattar det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Trollhättan

Trollhättan ligger i Västergötland i Sverige precis intill Göta älv. Det närliggande vattendraget ger unika möjligheter till aktiviteter utav olika slag. Till exempel Trollhättefallen där vattnet från Göta älv kastar sig 32 meter ner i ett storslaget naturskådespel. Fallen har även fått ge namn åt ett stort evenemang i Trollhättan, Fallens dagar som är en återkommande tillställning med artister från hela landet och aktiviteter för både stora och små. Dessa olika möjligheter till upplevelser lockar många människor till Trollhättan och det är lätt att hitta ett billigt hotell i staden. Det finns många hotell att välja på i stadens centrum och priserna brukar ligga på runt 1000 kronor per natt. Det finns även möjlighet att bo på hotell lite utanför staden. Det finns helt enkelt hotell för alla smaker och plånböcker. Både den som vill njuta utav naturen och den som vill undersöka staden Trollhättan kan hitta ett hotell som passar perfekt.

Hotellkarta för Trollhättan

Karta över Trollhättan med hotell