Filtrera Hotell

Pris: 522-1428 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Varberg

Hitta de bästa hotellen i Varberg, Sverige för dig!
Visar 1-4 av 4 hotell i Varberg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 522kr.

Det 4-stjärniga hotellet Comwell Varbergs Kurort finner ni på Nils Kreugers väg och har en kostnad från 522 svenska kronor per rum. Hotellrummen på Comwell Varbergs Kurort har att erbjuda det enklaste.

från 923kr.

På Hotell Gästis stöter du på lediga rum från 923 svenska kronor, en standard på 4 stjärnor och ett läge vid Borgmästaregatan. Endast det vanligaste är exempel på vad hotellrummen har att erbjuda.

från 1242kr.

Det fyrstjärniga Varbergs Stadshotell & Asia Spa har lediga rum till en prislapp från 1242 SEK och ni stöter på det utmed Kungsgatan. Rummen är utrustade med bl.a. minibar och värdeförvaringsbox.

från 1428kr.

På Clarion Collection Hotel Fregatten stöter ni på hotellrum från 1428 kr, en hotellstandard på fyra stjärnor och ett läge längs Skeppsgatan. Rummen på hotellet har det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Varberg

Varberg ligger på västkusten i Sverige och har historia som kurort och än idag kommer folk hit för att vila upp sig. Mest känt är kanske Varberg för sina stränder, här finns hela sextio kilometer kust. För den som reser med småbarn finns det barnanpassade stränder och för den som föredrar det så finns det nakenbad för både herrar och damer.

I Varbergs centrum finns ett flertal hotell av olika typer, priserna varierar en del men med tanke på hur nära det är till havet är det överlag billigt. Hotellens priser ligger omkring 2000 kronor per natt, men då får man för oftast mycket för pengarna. Det finns även en del hotell i direkt anslutning till stranden.

Det märks tydligt att Varberg är en gammal kurort då det finns en hel del hotell med tillhörande spa och liknande. Dessa hotell kostar kanske lite mer, men det är ändå riktigt billigt.

Det kan vara bra att tänka på att boka hotell i god tid, i alla fall under sommaren då det är mycket turister som strömmar till staden och hotellen lätt blir fullbokade.

Hotellkarta för Varberg

Karta över Varberg med hotell