Filtrera Hotell

Pris: 467-1198 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Västerås

Hitta de bästa hotellen i Västerås, Sverige för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Västerås. Inga hotell har filtrerats bort!
från 467kr.

Spahotellet Elite Stadshotellet, Västerås har avkopplande spabehandlingar. Spahotellet är stationerat vid vägen Stora Torget Box och det är här, nära Stora Torget ni kan få en stillsam vistelse.

från 578kr.

Hotellet Best Western Hotel Esplanade är beläget enbart en liten bit från sevärdheter som Anundshog, Engsö Castle och Västerås Domkyrka. Med detta hotells standard på 4 stjärnor bedöms detta hotell vara oerhört billigt.

från 595kr.

På Klipper Hotel hittar du rum från 595 kronor, en standard på 3 stjärnor och ett läge på Kungsgatan. Hotellets rum har det mest nödvändiga.

från 668kr.

Detta mycket billiga hotell finner du nära Rocklunda, har 2 stjärnor och hotellets rum har endast det enklaste. Ibis Styles Västerås är namnet på hotellet och det går att lägga beslag på ett hotellrum från 668 kr under lågsäsong.

från 684kr.

Quality Hotel Västerås är ett trestjärnigt hotell med rum från 684 SEK och som ni påträffar vid Svalgången. Rummen på Quality Hotel Västerås erbjuder det vanligaste.

från 800kr.

Hotell Arkad är ett trestjärnigt hotell som du påträffar längs med gatan Östermalmsgatan och som kostar från 800 svenska kronor per natt. Utstyrseln på hotellrummen omfattar standardutrustning.

från 820kr.

Vid Pilgatan stöter du på det 3-stjärniga hotellet Scandic Västerås som har hotellrum från 820 svenska kronor per rum och natt. Utstyrseln på hotellrummen omfattar det enklaste.

från 985kr.

Clarion Collection Hotel Etage är ett 4-stjärnigt hotell med rum från 985 kr och som du finner vid Stora gatan. Utstyrseln på rummen består av standardutrustning.

från 1198kr.

På Hem till Gården stöter du på hotellrum från 1198 SEK, en standard på 4 stjärnor och ett läge längs Slanbarsgatan. Utrustningen på rummen består av standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Västerås

Västerås är en otroligt härlig stad intill Mälaren, som erbjuder allt mellan himmel och jord till dig som besökare. Här kan du njuta av livet på vattnet genom en båttur, Här finns många trevliga butiker där du kan hitta trevliga och spännande produkter. Om du är kulturellt och historiskt intresserad finns här också många fina kyrkor och slott, samt museum, såväl vanliga hederliga museum inomhus som friluftsmuseum ute i det fria. För den som hellre tittar på moderna verk har Västerås även några gallerier att erbjuda.

Att bo på hotell i Västerås kan vara mycket prisvärt. I centrum hittar du ett dubbelrum från ungefär 700 till 800 kronor per natt på ett fräscht hotell med god standard, ofta med frukostbuffé inkluderat. När du bor i centrum slipper du dessutom transportsträckor för att ta dig till sevärdheter och aktiviteter som finns där. Men det finns och fina boenden en liten bit utanför centrum, dessa till ett något lägre pris, men även här är det god standard.

Hotellkarta för Västerås

Karta över Västerås med hotell