Filtrera Hotell

Pris: 492-920 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Växjö

Hitta de bästa hotellen i Växjö, Sverige för dig!
Visar 1-10 av 10 hotell i Växjö. Inga hotell har filtrerats bort!
från 492kr.

En kort bit från Elite Stadshotellet, Växjö stöter ni på de välbesökta sevärdheterna Echo Water Tower (Teleborg Water Tower) och Vaxjo Cathedral. Detta hotell finnes intill gatan Kungsgatan i Växjö och har en standard på 4 stjärnor.

från 549kr.

Det trestjärniga hotellet Hotell Värend finner du på Kungsgatan och kostar från 549 kronor. Hotellrummen på hotellet är furnerade med det vanligaste.

från 569kr.

Hotell Esplanad är ett tvåstjärnigt hotell med rum från 569 kr och som du finner vid Norra Esplanaden A. Endast standardutrustning är exempel på vad rummen har som utbud.

från 594kr.

På Öjaby Herrgård hittar ni lediga hotellrum från 594 kr, en hotellstandard på tre stjärnor och ett läge vid Öjabyvägen. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 623kr.

Elite Park Hotel, Växjö är ett 4-stjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget ganska nära sevärdheter som Echo Water Tower (Teleborg Water Tower) och Vaxjo Cathedral. Boendet finns utmed Vastra Esplanaden nära Sveriges glasmuseum.

från 623kr.

Det billigahotellet Best Western Hotel Royal Corner är byggt inom kort avstånd till åtskilliga topprestauranger i Växjö. Hotellet har fyra stjärnor i klass och är beläget nära Sveriges glasmuseum med en kostad från 623 kronor.

från 690kr.

Quality Hotel Växjö är ett fyrstjärnigt boende som ni stöter på vid gatan Sandviksvägen och som har en kostnad från 690 kr per rum. Hotellets rum är furnerade med det enklaste.

från 698kr.

Butapalats Hotell är ett 4-stjärnigt boende med hotellrum från 698 kronor och som ni stöter på vid Vintervägen. Hotellets rum har det mest nödvändiga.

från 850kr.

Scandic Växjö är ett trestjärnigt hotell som ni finner vid gatan Hejaregatan och som kostar från 850 SEK per rum och natt. Rummen på Scandic Växjö har att erbjuda det vanligaste.

från 920kr.

Det fyrstjärniga hotellet Clarion Collection Hotel Cardinal påträffar du på Bäckgatan och har en kostnad från 920 kr. Hotellrummen på Clarion Collection Hotel Cardinal har att erbjuda det mest nödvändiga.

Alternativa resmål...

Om Växjö

Växjö ligger i Småland i södra Sverige. Växjö är känd som en idrottsstad och är hemstad till bland annat Carolina Klüft, Mats Wilander och Stefan Edberg. I staden satsas det mycket på just idrott och framför allt utomhusaktiviteter, här finns till exempel vandrings- cykel- och kanotleder. Växjö är även känd för Glasriket där det har munblåsts glas sedan 1700-talet. Här samarbetar konstnärer med glasblåsare för att utmana konstformen. Glasriket besöks varje år av över en miljon människor.

Hotellen i Växjö är många och riktigt billiga. De allra flesta kostar inte mer, utan oftast mindre, än 800 kronor per natt. Det finns en hel del centrala hotell men också en del som ligger lite mer i utkanten av staden. Den som åker hit för att njuta av naturen snarare än stadslivet kan enkelt hitta ett hotell som är specialiserat på naturupplevelser till ett billigt pris, det finns flera olika att välja på.

Växjö har även många hotell som inriktat sig på konferenser.

Hotellkarta för Växjö

Karta över Växjö med hotell