Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 16-30 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 130kr.

På Seri 47 Residence finner du standardfaciliteterna och en standard på tre stjärnor. Boendet anses vara billigare än många andra boende och hotellets rum har det enklaste.

från 131kr.

Hotellet Thanapa Place är extremt billigt och har de mest vardagliga faciliteterna. Hotellet har en standard på två stjärnor och ni stöter på det nära Crystal Design Center vid gatan Soi Ladprao Rd. Sapansong Wangthonglang.

från 132kr.

En kort bit från Sawasdee Banglumpoo Inn ligger de populära sevärdheterna Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho) och The Grand Palace. Detta boende finns intill gatan Khaosan Road Banglumpoo Pranakorn i Bangkok och har en klass på två stjärnor.

från 137kr.

Det tvåstjärniga hotellet SN Mansion har inte ett lyxigt utbud av bekvämligheter. Hotellrummen är rustade med det vanligaste men med pentry.

från 139kr.

På det väldigt billiga hotellet Royal Pacific får ni möjligheten att nyttja bekvämligheter som bland annat gym, pool utomhus och restaurang till en kostnad från 139 SEK. Ni finner boendet i Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9) med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 141kr.

Det mycket billiga hotellet The Phoenix Hotel Bangkok har de viktigaste bekvämtligheterna som exempelvis restaurang. Detta boende finner du längs vägen Ladkrabang Soi Ladkrabang Road Ladkrabang som ligger i Bangkok (Lat Krabang) och har en standard på tre stjärnor.

från 142kr.

Ganska nära sevärdheterna Princess Mother Memorial Park och Wongwian Yai area ligger Aiya Residence & Sport Club BTS Budget Hotel, ett trestjärnigt hotell som är vardagligt utan att fördöma kvalitén. Detta boende hittas nära Siam Ocean World längs Soi Charoenrat Rd. Klontonsai Klongsan Krung Thep.

från 149kr.

Chao Phraya River och Temple of the Golden Buddha (Wat Traimit) är välbesökta attraktioner som du påträffar inte långt ifrån detta tvåstjärniga hotell. Justbeds finnes i Bangkok (Silom - Sathorn) och är ett väldigt billigt hotell där hotellrummen kostar från 149 kr per dygn.

från 149kr.

The Loft 77 Hotel är ett hotellboende som finns nära Seacon Square och nära sevärdheterna Klongs och Sukhumvit. Hotellet är väldigt billigt och har en standard på två stjärnor.

från 149kr.

På Padi Madi Guest House bor ni väldigt billigt och har inte långt till en hel del populära matställen i Bangkok. Hotellet har två stjärnor i hotellstandard och påträffas i Bangkok (Sukhumvit) med priser från 149 kr per natt.

från 151kr.

Grand Pinnacle är ett trestjärnigt boende med en kostnad från 151 SEK per rum och natt. Det mycket billiga boendet stöter ni på i Bangkok (Lat Krabang).

från 151kr.

Hotellet Tonaor Place Hotel är byggt i Bangkok (Ratchadaphisek) med en två standard. Du finner detta boendet jämte vägen soi Chareonsak Sutthisarn Vinichai Road Huaikwang och är bland de hotell i Bangkok som är vänligast mot plånboken.

från 151kr.

Bekvämligheter som pub, massage och restaurang hittar du på det väldigt billiga hotellet Vaboir Lodge Royal Suite. Det är i Bangkok (Ramkhamhaeng) och längs med vägen Soi Ladprao Soi Ladprao Rd Klongjun Bangkapi som ni springer på detta trestjärniga boende.

från 151kr.

The Best Bangkok House är ett mycket billigt boende som kostar från 151 kronor per dygn och där ni kan ta del av bekvämligheter som är standard för hotell. Hotellet har en trestjärnig standard och är byggt nära Suan Pakkard-palatset i Bangkok.

från 154kr.

Träningslokalen på det 3-stjärniga Convenient Park Bangkok Hotel ger dig en möjlighet att träna kondition under tiden du är i Bangkok. Rummen är extremt billiga och kostar från 154 SEK per dygn med det mest vanliga för hotellrum.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell