Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 31-45 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 158kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är mycket billigt och ligger i Bangkok (Lat Krabang) med rum som är försedda med bland annat luftkonditionering, värdeförvaringsbox och minibar. Detta hotells namn är Thong Ta Resort And Spa och ni kan teckna ett hotellrum från 158 kr.

från 160kr.

Det 3-stjärniga hotellet Sinsuvarn Airport Suite har standardfaciliteter. Boendet är riktigt billigt och rummen är utrustade med bland annat safebox, minibar och luftkonditionering.

från 160kr.

Det trestjärniga hotellet P-Park Residence Charansanitwong är anpassat för affärsrörelser och du påträffar det vid vägen Charansanitwong Rd Bang Or Bang Phlat. Rummen kostar från 160 kr och på hotellet hittar du t.ex. bolagsanpassade faciliteter som konferensrum och konferenssal.

från 161kr.

Nära Suan Pakkard-palatset är hotellet S2S Boutique Resort Bangkok placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Baiyoke Sky Tower och Victory Monument. Detta hotell är väldigt billigt och med en klass på tre stjärnor.

från 162kr.

Hotellet The Forum Park Bangkok Hotel har en trestjärnig standard och hotellrum från 162 svenska kronor. Detta hotell är väldigt billigt och du finner det i Bangkok (Silom - Sathorn).

från 165kr.

Med 3-stjärnig hotellstandard är detta ett helt okej boende nära till efterfrågade attraktioner som Chao Phraya River och Temple of the Golden Buddha (Wat Traimit). Det är i Bangkok (Bangkok Riverside) som du finner New Trocadero Hotel Bangkok, ett mycket billigt hotell med priser från 165 SEK per dygn.

från 167kr.

Hotellet All Seasons Bangkok Huamark har en trestjärnig klass och rum på hotellet till en kostnad från 167 SEK. Detta boende anses vara oerhört billigt och ni stöter på det i Bangkok (Ramkhamhaeng).

från 167kr.

Ganska nära turistattraktionerna Temple of the Golden Buddha (Wat Traimit) och Chao Phraya River hittar ni hotellet New Road Guest House som ligger i Bangkok (Bangkok Riverside). Med en standard på 2 stjärnor anses boendet vara synnerligen billigt.

från 168kr.

Nasa Vegas Hotel finns vid Ramkhamhaeng Rd, är ett bra val för bolag och har en standard på tre stjärnor. Större konferensrum och företagscenter är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 168 svenska kronor.

från 170kr.

Det är från 170 kronor och uppåt som ni finner på det 3-stjärniga hotellet I Residence Hotel Sathorn. Detta boende hittas i Bangkok (Silom - Sathorn) och det bedöms vara väldigt billigt.

från 170kr.

New Empire Hotel är ett hotell beläget i Bangkok (Chinatown) och inte långt ifrån sevärdheterna Temple of the Golden Buddha (Wat Traimit) och Chao Phraya River. Hotellet har en trestjärnig standard och är definitivt bland de hotell i Bangkok som är vänligast mot reskassan.

från 170kr.

Detta hotell är billigt, har två stjärnor, är stationerat i Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9) och har rum furnerade med standardutrustning. På Prince House kan du beställa rum för 170 kr.

från 170kr.

Unico Express @ Sukhumvit - Bangkok är ett tvåstjärnigt boende med priser från 170 kronor per rum och natt. Detta hotell tycks vara synnerligen billigt och ni finner det i Bangkok (Sukhumvit).

från 171kr.

Det extremt billiga hotellet Golden Horse Hotel har endast de viktigaste bekvämtligheterna som tillexempel pub. Detta boende springer du på längs Dumrongrak Rd Banbatr Pomprab som ligger nära Wat Saket och har en klass på tre stjärnor.

från 172kr.

Det billiga hotellet Jazzotel har endast de viktigaste bekvämtligheterna som t.ex. gym. Hotellet har en standard på två stjärnor och ni springer på det i Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9) längs med gatan Ramkhamhaeng Prachautit Rd Wangtongrang.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell