Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 46-60 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 174kr.

Det tvåstjärniga hotellet For You Residence Hotel har logi till en kostnad från 174 kr per natt. Boendet ligger i Bangkok (Silom - Sathorn) och det anses vara mycket billigt.

från 178kr.

Romance Serviced Apartment, ett 3-stjärnigt hotell i Bangkok (Bang Na). Det är vid gatan Soi Apiwat Srinakarin Rd. Nongbon Pravate som detta boende är beläget och med 178kr per natt är det ett mycket förmånligt hotell.

från 178kr.

BS RESIDENCE Suvarnabhumi, ett hotell som betraktas som extremt billigt och är utrustat med bekvämligheter som tillexempel bar, pool (utomhus) och restaurang. Boendet har en standard på 3 stjärnor och du påträffar det nära Paseo Mall längs Ladkrabang Rd. Ladkrabang.

från 180kr.

The Heritage Hotels Sathorn, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som ligger nära turist-attraktionerna Lumpini Park och State Tower. Det är i Bangkok (Silom - Sathorn) längs vägen Soi Sathorn Rd Yannawa som boendet ligger.

från 183kr.

På Princeton Park Suites near Bangkok Airport finner du pool utomhus, massage och bar och en standard på 3 stjärnor. Boendet anses vara oerhört billigt och hotellets rum har t.ex. minibar, AC, Internet och värdeförvaring.

från 184kr.

Det är från priset 184 svenska kronor och uppåt som du hittar på det trestjärniga hotellet Dynasty Bangkok Huamark Hotel. Detta boende tycks vara mycket billigt och ni finner det i Bangkok (Ramkhamhaeng).

från 184kr.

På P-PARK RESIDENCE Suvarnabhumi hittar du hotellrum från 184 svenska kronor och en hotellstandard på tre stjärnor. Det väldigt billiga boendet finner ni nära Samitivej Srinakarin Hospital i Bangkok.

från 185kr.

Regent Suvarnabhumi Hotel är ett extremt billigt hotell med faciliteter som massagebehandling, hälsoklubb och restaurang. Detta boende är trestjärnigt och du stöter på det längs vägen Soi Ladkrabung Road nära Paseo Mall.

från 185kr.

Hotellet Pratunam City Inn ligger inte mer än en bit från sevärdheter som Baiyoke Sky Tower, Erawan Shrine (Thao Mahaprom Shrine) och Paragon Cineplex. Med detta hotells standard på 2 stjärnor bedöms detta hotell vara riktigt billigt.

från 186kr.

Poonchock Mansion är ett 2-stjärnigt hotell i Bangkok. Detta hotell anses vara synnerligen billigt och hotellets rum har bland annat luftkonditionering, pentry och Internetanslutning.

från 187kr.

Tanatawey Places är ett 3-stjärnigt hotell i Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9). Det är på Tanatawey Place Building Asok Dindang Road Dindang som detta boende är beläget och med en kostnad från 187 kr per rum är det ett synnerligen förmånligt val.

från 188kr.

Paragon Cineplex och Jim Thompson House är efterfrågade turistattraktioner som ni stöter på ett stenkast detta trestjärniga logi. First House är ett billigt hotell nära Pratunam-marknaden i Bangkok med priser från 188 kr och uppåt.

från 189kr.

Detta trestjärniga hotell är stationerat hyfsat nära de välbesökta turistattraktionerna Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho) och The Grand Palace. Från 189 svenska kronor per dygn kan ni få ett rum på det billiga Miramar Hotel Bangkok nära Sampeng Market i Bangkok.

från 189kr.

Detta billiga hotell finns i Bangkok (Huai Khwang), har 3 stjärnor och rummen har inte mer än det mest nödvändiga. MeStyle Place är namnet på detta hotell och ni kan beställa ett hotellrum för 189 kronor under lågsäsong.

från 189kr.

The Heritage Hotels Srinakarin är ett billigt hotell med faciliteter som gym, pub och restaurang. Hotellet finner du vid Moo Soi Suphaphong (Yak ) Srinakarin . Nongban Praves som ligger nära Seacon Square och har en klass på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell