Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 61-75 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 189kr.

Hyfsat nära attraktionerna Paragon Cineplex och Jim Thompson House finnner ni hotellet A-2 House som ligger nära Pratunam-marknaden. Med detta hotells standard på 2 stjärnor anses detta hotell vara synnerligen billigt.

från 189kr.

Detta 3-stjärniga hotell är billigt och finns i Bangkok (Silom - Sathorn) där hotellrummen har det enklaste. Det är möjligt att boka hotellrum för 189 SEK per natt på hotellet H-Residence.

från 189kr.

Nästan ett stenkast från turistattraktionerna Snake Farm (Queen Saovabha Memorial Institute) och Lumpinee Boxing Stadium finnner ni hotellet Royal Asia Lodge Hotel Bangkok som är beläget i Bangkok (Sukhumvit). Boendet är ett 3-stjärnigt hotell och hör till de mest billiga hotellen du kan hitta.

från 189kr.

Nära turistattraktionerna Bangkok Seashell Museum och Wat Yannawa hittar ni hotellet CNR House Hotel som är beläget i Bangkok (Bangkok Riverside). Hotellet är ett trestjärnigt hotell och hör till de absolut förmånligaste boendena.

från 189kr.

Detta 2-stjärniga hotell är billigt och är byggt i Bangkok (Sukhumvit) där hotellrummen har till exempel Internetanslutning, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering. Du kan beställa hotellrum för 189 kr per dygn på hotellet Miami Hotel.

från 189kr.

Lub d Bangkok - Silom - Hostel är ett tvåstjärnigt hotell utan lyxigt utbud av bekvämligheter. Hotellrummen är rustade med t.ex. AC, värdeförvaring och TV (Lokala kanaler).

från 197kr.

Från Khurana Inn har du på kort avstånd till några välbesökta sevärdheter som till exempel Paragon Cineplex och Erawan Shrine (Thao Mahaprom Shrine). Det är i Bangkok vid gatan Near BaiYoke Tower Pratunam Rajprapop Rd som du finner detta trestjärniga boende.

från 198kr.

Detta hotell är billigt, har 3 stjärnor, finns nära Fortune Tower Mall och har hotellrum utrustade med exempelvis minibar, AC och Internetanslutning. Du kan beställa ett hotellrum för 198 kr per natt på hotellet The Centric Ratchada.

från 198kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell med schysta spabehandlingar som är billigt och ligger nära Tesco Lotus Sukhumvit 50 med hotellrum som är furnerade med det mest nödvändiga. Bangkok Rama Hotel är hotellets namn och det går att få ett hotellrum för 198 kr per natt.

från 198kr.

Med tak över huvudet och en klass på två stjärnor har ni nära till de populära sevärdheterna Chao Phraya River och Temple of the Golden Buddha (Wat Traimit). Det är i Bangkok (Chinatown) som du påträffar Check Inn Chinatown, ett billigt boende med priser från 198 svenska kronor som billigast.

från 198kr.

Bangkok City Inn är beläget intill Rajdamri Road Pathumwan, är ett bra alternativ för företag och har en standard på två stjärnor. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, konferenssal m.fl. och med ett pris från 198 svenska kronor per dygn.

från 199kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som är byggt väldigt nära välbesökta attraktionerna Chao Phraya River och Temple of the Golden Buddha (Wat Traimit). Med hotellrum från 199 kr är Win Long Place Serviced Apartment billigt med ett läge i Bangkok (Bangkok Riverside).

från 204kr.

På Chalermprakriat Rama Soi Near Suanluang R Nongbon Pravet stöter ni på det företagsvänliga hotellet Residence Airport and Spa Hotel med en standard på tre stjärnor. Rummen har ett pris från 204 svenska kronor per natt och exempel på faciliteter för affärsresenärer är kemtvätt och företagstjänster.

från 205kr.

I Bangkok (Bangkok Riverside) är hotellet P & R Residence byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Chao Phraya River och Temple of the Golden Buddha (Wat Traimit). Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och är ett billigt alternativ i Bangkok.

från 206kr.

Det företagslämpade hotellet Hotel Ziniza har tre stjärnor i hotellstandard och finns längs vägen Rimklongprapa Phankwa Road Bangsue. Du kan bli boende från 206 svenska kronor och det finns exempelvis kemtvätt och företagscenter att nyttja.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell