Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 76-90 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 208kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och finns i Bangkok (Bang Khen) med rum som är utrustade med till exempel TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och värdeförvaring. På Louis' Tavern Hotel kan du få tag på rum från 208 riksdaler.

från 208kr.

Det företagslämpade Grande Ville Hotel är ett trestjärnigt hotell vid Mahachai Rd. Wangburapapirom. Kemtvätt av kläder och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 208 kronor.

från 208kr.

Inte långt bort från attraktionerna Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaeo) och The Grand Palace hittar du Diamond House, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att förkasta kvalitén. Du finner boendet längs med gatan Samsen Road Banglampoo Phranakorn nära Khao San Road.

från 208kr.

Hotellet Bangkok Boutique Hotel är byggt nära Siam Ocean World med en tre standard. Det är på Sukhumvit (ASOKE) Klongtoeynue Wattana som du påträffar detta boende och med ett lågt pris på 208kr per natt.

från 209kr.

PJ Watergate Hotel, ett tvåstjärnigt hotell i Bangkok nära Pratunam-marknaden. Det är på Soi Watanasil Rachaprarop Rd. Makkasan Ratchatewee som detta boende är beläget och med ett billigt pris från 209kr per rum.

från 212kr.

Det billiga hotellet The Bedrooms Boutique Hotel har det mest väsentliga utbudet av faciliteter. Hotellet är trestjärnigt och du påträffar det vid gatan Sukhumvit (Soi On nut) Phrakanong Nua Wattana i Bangkok (Sukhumvit).

från 215kr.

Silom Avenue Inn är ett billigt hotell i Bangkok med flera verkligen bra restauranger inom kort avstånd. Det är i Bangkok (Silom - Sathorn) som du påträffar detta 3-stjärniga hotell med en pirslapp från 215 kr per rum.

från 217kr.

Hotellet The Ecotel Bangkok finnes enbart en liten bit från sevärdheterna Airport Rail Link, Erawan Shrine (Thao Mahaprom Shrine) och Baiyoke Sky Tower. Det är ett trestjärnigt hotell och med ett lågt pris på 217kr per natt.

från 220kr.

New World City Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och ligger nära attraktioner som The Grand Palace och Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaeo). Det är på gatan Samsen Rd. Banglumphu Pranakorn nära Khao San Road som du hittar detta hotell.

från 222kr.

Check Inn Regency Park är ett hotellboende som finns i Bangkok (Sukhumvit) och nära sevärdheterna Tuk och Benjasiri Park. Med en standard på tre stjärnor bedöms detta boende vara billigt.

från 223kr.

Nära Paseo Mall hittar du detta 2-stjärniga och billiga hotell med hotellrum inredda med det enklaste. Convenient Resort är namnet på detta hotell och du kan teckna ett hotellrum från 223 kronor under lågsäsong.

från 223kr.

Hotellet Baan Dinso @ Ratchadamnoen är placerat inte mer än en bit bort från sevärdheter som Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaeo), The Grand Palace och Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho). Hotellet har en 2-stjärnig standard och hör till de billiga hotellen i staden.

från 223kr.

Detta billiga hotell är beläget i Bangkok (Ratchadaphisek - Rama 9), har 3 stjärnor och hotellets rum har bara det vanligaste. Det är möjligt att beställa ett hotellrum för 223 kr per natt på hotellet Prom Ratchada Residence & Spa.

från 223kr.

Från My Hotel Pratunam har du nära till några stycken omtyckta attraktioner som bl.a. Jim Thompson House och Paragon Cineplex. Detta hotell är trestjärnigt och ni finner det i Bangkok vid vägen Soi Petchburi Rd. Phayathai.

från 225kr.

Chaydon Sathorn är ett hotellboende som finns nära Lumpini Park och nära sevärdheterna State Tower och Snake Farm (Queen Saovabha Memorial Institute). Hotellet har en trestjärnig klass och är ett förmånligt alternativ med eget hotellrum från 225 kr.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell