Filtrera Hotell

Pris: 170-6506 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hua Hin

Hitta de bästa hotellen i Hua Hin, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 60 hotell i Hua Hin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 170kr.

Nära sevärdheterna Hua Hin Railway Station och Royal Hua Hin Golf Club påträffas ett 3-stjärnigt hotell vid namn G House som är vardagligt utan att glömma kvalitén. Detta boende ligger längs Hua Hin Nongplub Rd. nära Hua Hin nattmarknaden.

från 170kr.

Royal Express Hua Hin är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Hua Hin Beach och Hua Hin Railway Station. Det är nära Hua Hins järnvägsstation utmed gatan Petchkasem Road Opposite Hua Hin Soi som detta hotell ligger.

från 240kr.

På det väldigt billiga hotellet Ibis Hua Hin får du tillträde till faciliteter som exempelvis pub, restaurang och utomhuspool till en kostnad från 240 kr. Boendet har en trestjärnig klass och finns i Hua Hin (Nong Kae).

från 245kr.

Detta trestjärniga hotell är mycket billigt och påträffas nära Hua Hin nattmarknaden där hotellets rum har luftkonditionering, värdeförvaring och minibar. Baan Manthana är hotellets namn och du kan teckna hotellrum för 245 kr per rum.

från 269kr.

Hotellet Season Palace Huahin Hotel har en trestjärnig standard och hotellrum till ett pris från 269 svenska kronor och uppåt. Boendet finns i Cha-am i Hua Hin och det tycks vara synnerligen billigt.

från 302kr.

Glory Place är ett 3-stjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och ligger nära attraktioner som Hua Hin Railway Station och Royal Hua Hin Golf Club. Detta hotell finns längs Leap Klongchonpratan Road nära Hua Hin nattmarknaden.

från 302kr.

Det trestjärniga hotellet Smile Hua-Hin Resort har faciliteter som pool (utomhus), gym och restaurang. Boendet anses vara riktigt billigt och hotellets rum har det mest väsentliga.

från 316kr.

Tanawit Hotel & Spa är ett billigt hotell i Hua Hin med en hel del omtyckta restauranger inom kort gångavstånd. Det är nära Hua Hin nattmarknaden som du stöter på detta trestjärniga boende med ett pris från 316 kronor per rum och natt.

från 321kr.

Från 321 kronor kan du få ett hotellrum på Narawan Hotel, ett billigt hotell med bekvämligheter som pool (utomhus), restaurang och pub. Boendet finnes nära Hua Hin-stranden och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 328kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på fyra stjärnor nära Wat Khao Takiab och hotellrum med luftkonditionering, Internet och minibar. På Napalai Resort and Spa går det att beställa ett hotellrum från 328 kronor som billigast.

från 337kr.

Jaidee Resort är ett billigt hotell med bekvämligheter som utomhuspool, massagebehandling och gym. Det är vid sjön och vid gatan Moo som du hittar detta 3-stjärniga boende.

från 340kr.

Det billiga hotellet Justbeds @Baan Rajdamnern har faciliteter som bland annat torrbastu, restaurang och pool utomhus. Detta boende finner du längs med Petchkasem Road som är belägen nära Hua Hin-stranden och har en standard på tre stjärnor.

från 340kr.

Hotellet Hin Nam Sai Suay har en 3-stjärnig klass och rum på hotellet till ett pris från 340 kr per natt. Detta hotell finnes nära Plearnwan marknaden i Hua Hin och det tros vara billigt.

från 359kr.

Sirin Hotel Hua Hin, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som är beläget nära sevärdheterna Hua Hin Beach och Hua Hin Railway Station. Det är på vägen Damnernkasem Road nära Hua Hin nattmarknaden som du hittar detta boende.

från 377kr.

På hotellet Tai-Pan Resort & Condominium får du övernatta med en standard på tre stjärnor och hotellrum från 377 svenska kronor per natt. Det billiga hotellet finner du nära Black Mountain golfklubb i Hua Hin.

Alternativa resmål...

Om Hua Hin

Hua Hin är Thailands äldsta turistort och ligger på Malackahalvön. Hua Hin har en 5 kilometer lång strand och är ett riktigt paradis för turister. Hit kommer inte bara västerländska turister utan det är vanligt att Bangkokborna kommer hit för att koppla av. Självaste kungen av Thailand har ett slott i Hua Hin.

Orten är perfekt för turister utav alla slag, men om dy gillar golf kommer du att älska Hua Hin. Det är väldigt billigt att spela på Hua Hins golfbanor men ändå håller de en otroligt hög klass. Här kan du ta chansen att spela på Thailands äldsta golfbana.

Men det finns också mycket annat att göra i Hua Hin, bland annat är det en otrolig naturupplevelse att besöka någon av de två nationalparker som ligger utanför Hua Hin. Sam Roi Yo och Hat Wanakon National Park kan du njuta utav naturen, i den sistnämnda kan du även snorkla. Att besöka Hua Hin är verkligen som att besöka paradiset, men även i paradiset behöver man någonstans att bo.

Hotell finns det gott om i Hua Hin, både otroligt exklusiva lyxhotell och de lite mer sparsmakade varianterna. Priserna kan variera enormt men de billigaste att söka och boka brukar kosta ungefär 300 kronor per natt. Det är bra att komma ihåg att Thailands högsäsong är mellan december och april, under den perioden är det lätt att hotell blir fullbokade, så det är bra att vara ute i god tid.

Hotellkarta för Hua Hin

Karta över Hua Hin med hotell