Filtrera Hotell

Pris: 170-6506 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hua Hin

Hitta de bästa hotellen i Hua Hin, Thailand för dig!
Visar 16-30 av 60 hotell i Hua Hin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 396kr.

Hotellet Best Western Plus Serenity Hua Hin är billigt och har faciliteter som gym, utomhuspool och restaurang. Det är nära Plearnwan marknaden och längs med gatan Petchkasem Rd. Soi som ni stöter på detta 3-stjärniga hotell.

från 396kr.

Royal Pavilion Huahin, ett prisvärt hotell med som inte är beläget långt ifrån attraktionerna Hua Hin Railway Station och Hua Hin Beach. Boendet påträffas nära Hua Hin nattmarknaden längs Phetkasam Road.

från 409kr.

På hotellet Seahorse Resort at Hua Hin får du uppleva en standard på 3 stjärnor och hotellrum från 409 svenska kronor per natt. Det är nära Wat Khao Takiab i Hua Hin som ni hittar detta boende och det är någorlunda billigt.

från 453kr.

Kor Sor Resort & Spa är ett hotell med 3 stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Detta boende är rätt bra i pris och rummen är försedda med standardutrustning.

från 456kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hua Hin Mantra Resort har faciliteter som bar, massagebehandling och utomhuspool. Detta boende är rätt så billigt och rummen är försedda med det enklaste men med minibar.

från 472kr.

På City Beach Resort har man inte långt till flera populära restauranger i Hua Hin. Det är nära Hua Hin nattmarknaden som du finner detta trestjärniga boende med en pirslapp från 472 kronor per rum och natt.

från 472kr.

Det trestjärniga hotellet Sailom Hotel Hua Hin är utformat för firmor och ni stöter på det intill Petchkasem Road Hua Hin Soi. Rummen kostar från 472 svenska kronor per dygn och på hotellet hittar du exempelvis bolagsanpassade tjänster som företagstjänster och större konferensrum.

från 487kr.

My Way Hua Hin Music Hotel, ett hotell med tre stjärnor i standard i Hua Hin (Nong Kae). Det är på Huahin Soi Phetkasem Road Hua Hin City Center Hin Cha a som boendet påträffas och boendets pris hör till det mellersta prissegmentet.

från 490kr.

Citin Loft Hua Hin, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som ligger nära attraktionerna Hua Hin Beach och Hua Hin Railway Station. Boendet är beläget utmed Soi Huahin Petchkasem Road nära Hua Hins järnvägsstation.

från 498kr.

Nicha Hua Hin Hotel är ett 3-stjärnigt hotell med huvudsakliga bekvämligheter. Detta hotells rum är furnerade med det vanligaste och med värdeförvaring.

från 585kr.

Ett stenkast till ett bad i havet får ni på Imperial Hua Hin Beach Resort som ligger nära badstranden i Hua Hin. Det fyrstjärniga boendet påträffas längs med vägen Liab Wang Rd. med en kostnad från 585 kronor.

från 613kr.

Det trestjärniga hotellet G Hua Hin Resort & Mall är anpassat för etablissemang och ni påträffar det intill gatan Hua Hin Soi Phetchakasem Rd.. Rummen har ett pris från 613 SEK per dygn och exempel på faciliteter för bolag är rum för konferens och större konferensrum.

från 615kr.

Det trestjärniga hotellet Casa Del Mare Hua Hin hittar du nära Hua Hin-stranden i Hua Hin. Du finner det beläget jämte vägen Petchakasem Road Between Soi Hua Hin och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 615 kronor per rum och natt.

från 638kr.

Hotellet Baan Bayan är placerat inte mer än en liten bit bort från sevärdheterna Hua Hin Railway Station, Hua Hin Beach och Royal Hua Hin Golf Club. Med en standard på 4 stjärnor anses detta hotell vara bland de mest billiga i sitt segment.

från 656kr.

Amari Hua Hin är byggt vid vägen Takiab Road Nongkae, är ett väldigt prima alternativ för företagsverksamheter och har en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 656 kronor per dygn och på hotellet finns bl.a. bolagsanpassade faciliteter som större konferensrum och kemtvätt.

Alternativa resmål...

Om Hua Hin

Hua Hin är Thailands äldsta turistort och ligger på Malackahalvön. Hua Hin har en 5 kilometer lång strand och är ett riktigt paradis för turister. Hit kommer inte bara västerländska turister utan det är vanligt att Bangkokborna kommer hit för att koppla av. Självaste kungen av Thailand har ett slott i Hua Hin.

Orten är perfekt för turister utav alla slag, men om dy gillar golf kommer du att älska Hua Hin. Det är väldigt billigt att spela på Hua Hins golfbanor men ändå håller de en otroligt hög klass. Här kan du ta chansen att spela på Thailands äldsta golfbana.

Men det finns också mycket annat att göra i Hua Hin, bland annat är det en otrolig naturupplevelse att besöka någon av de två nationalparker som ligger utanför Hua Hin. Sam Roi Yo och Hat Wanakon National Park kan du njuta utav naturen, i den sistnämnda kan du även snorkla. Att besöka Hua Hin är verkligen som att besöka paradiset, men även i paradiset behöver man någonstans att bo.

Hotell finns det gott om i Hua Hin, både otroligt exklusiva lyxhotell och de lite mer sparsmakade varianterna. Priserna kan variera enormt men de billigaste att söka och boka brukar kosta ungefär 300 kronor per natt. Det är bra att komma ihåg att Thailands högsäsong är mellan december och april, under den perioden är det lätt att hotell blir fullbokade, så det är bra att vara ute i god tid.

Hotellkarta för Hua Hin

Karta över Hua Hin med hotell