Filtrera Hotell

Pris: 170-6506 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hua Hin

Hitta de bästa hotellen i Hua Hin, Thailand för dig!
Visar 31-45 av 60 hotell i Hua Hin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 660kr.

Nära Cicada marknaden finnes hotellet Franjipani Resort Hua Hin vilket har en trestjärnig standard. Ni finner detta boendet byggt på gatan Soi Moobaan Huadon Petchkasem Rd. Nongkae och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris på 660 kr för ett rum och natt.

från 660kr.

AKA Resort Hua Hin är ett spahotell med spa, hälsoklubb och pool (utomhus) förenat med en stämning som är lyxig, romantisk och avkopplande. Spahotellet ligger vid vägen Moo Baan Nhong Hiang Hin Lek Fai och det är här, i Hua Hin ni kan få en lugn vistelse.

från 679kr.

Relativt nära sevärdheterna Suan Son Pradipat Beach och PlearnWan hittar ni ett 3-stjärnigt hotell vid namn Evergreen Boutique Hotel som är. Hotellet ligger nära Klai Kangwon-palatset längs med vägen Soi.

från 695kr.

För bra havsläge i Hua Hin kan The Rock Hua Hin Boutique Beach Resort som är byggt inte långt ifrån beachen vara ett bra alternativ. Detta strandhotell har en standard på fyra stjärnor, ligger längs med gatan Moo Baan Takiab Road och kostar från 695 SEK och uppåt.

från 698kr.

The Lapa Hua Hin Hotel är ett populärt hotell med fyra stjärnor som fått bra betyg. Hotellet är billigt och ni stöter på det längs med gatan Soi Mooban Nongkae nära Hua Hin-stranden.

från 703kr.

Inte långt ifrån stranden i Hua Hin påträffar du Supatra Hua Hin Resort som är utmärkt för dig som snabbt önskar ta plats och koppla av. Detta boende har ett pris från 703 kronor och ni hittar det trestjärniga hotellet längs med gatan Takiab Road.

från 707kr.

Det fyrstjärniga hotellet The Sea-Cret Hua Hin har rum till en kostnad från 707 kr per natt. Hotellet påträffar ni nära Hua Hin-stranden.

från 711kr.

Precis intill stranden i Hua Hin finner ni Baan Talay Dao som är bra för er som snabbt önskar ta plats och sola. Detta strandhotell har en standard på 3 stjärnor, ligger längs med Soi Takaib Village Phetchkasem Rd Nong Kae och kostar från 711 SEK.

från 717kr.

Haven Resort påträffas precis intill sandstranden i Hua Hin med bra läge för sol och bad. Hotellet är 4-stjärnigt och finns vid vägen Chala Samut Road med en kostnad från 717 svenska kronor för en övernattning.

från 736kr.

Det tjusiga lyxhotellet Dhevan Dara Resort & Spa ligger vid Hua hin Huay Mongkol Road Hin Lek Fai Prachuap Kiri khan, i Hua Hin. Som hotellgäst får ni få tillträde till lyxiga faciliter som bl.a. företagscenter, spaanläggning och hälsoklubb.

från 781kr.

I Hua Hin (Nong Kae) stöter du på detta trestjärniga hotell med rum försedda med det vanligaste. Baan Duangkaew Resort är hotellets namn och det är möjligt att boka hotellrum från 781 SEK per natt.

från 792kr.

Nära Klai Kangwon-palatset är hotellet Dune Hua Hin placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Suan Son Pradipat Beach och PlearnWan. Detta hotell är ett fyrstjärnigt hotell och kostnaden för ett rum anses inte vara direkt dyrt i jämförelse med andra hotell i staden.

från 806kr.

Nästan ett stenkast från sevärdheterna Hua Hin Beach och Hua Hin Railway Station finnner ni hotellet Baan Laksasubha Resort som är beläget nära Hua Hins järnvägsstation. Hotellet är ett 4-stjärnigt hotell och är lite dyrare än genomsnittet med en kostnad från 806kr för en natt.

från 849kr.

Hotellet SeaRidge Resort - Hua Hin hör inte till de billigaste och har faciliteter som pub, gym och pool (utomhus). Det är i Hua Hin (Nong Kae) och vid vägen Soi Mooban Khao Tao som ni springer på detta fyrstjärniga hotell.

från 936kr.

Inte långt ifrån badstranden i Hua Hin påträffar ni Wora Bura Hua Hin Resort and Spa som är perfekt för dig som snabbt vill kunna ta plats och koppla av. Det är längs med Soi Talay Nonggare khao Takiap Road Khao Takiab som ni hittar detta badvänliga hotell med 5 stjärnor och till en kostnad från 936 kr per hotellrum.

Alternativa resmål...

Om Hua Hin

Hua Hin är Thailands äldsta turistort och ligger på Malackahalvön. Hua Hin har en 5 kilometer lång strand och är ett riktigt paradis för turister. Hit kommer inte bara västerländska turister utan det är vanligt att Bangkokborna kommer hit för att koppla av. Självaste kungen av Thailand har ett slott i Hua Hin.

Orten är perfekt för turister utav alla slag, men om dy gillar golf kommer du att älska Hua Hin. Det är väldigt billigt att spela på Hua Hins golfbanor men ändå håller de en otroligt hög klass. Här kan du ta chansen att spela på Thailands äldsta golfbana.

Men det finns också mycket annat att göra i Hua Hin, bland annat är det en otrolig naturupplevelse att besöka någon av de två nationalparker som ligger utanför Hua Hin. Sam Roi Yo och Hat Wanakon National Park kan du njuta utav naturen, i den sistnämnda kan du även snorkla. Att besöka Hua Hin är verkligen som att besöka paradiset, men även i paradiset behöver man någonstans att bo.

Hotell finns det gott om i Hua Hin, både otroligt exklusiva lyxhotell och de lite mer sparsmakade varianterna. Priserna kan variera enormt men de billigaste att söka och boka brukar kosta ungefär 300 kronor per natt. Det är bra att komma ihåg att Thailands högsäsong är mellan december och april, under den perioden är det lätt att hotell blir fullbokade, så det är bra att vara ute i god tid.

Hotellkarta för Hua Hin

Karta över Hua Hin med hotell